Elämässä vain harva asia on varma, mutta on olemassa joitakin yksinkertaisia tapoja tietää, onko teidät tarkoitettu olemaan yhdessä pitkällä aikavälillä.

Tapasitko jonkun, joka nauraa vitseillesi, jonka kiinnostuksen kohteet ovat samankaltaisia kuin sinun ja joka aina tukee sinua? Mahtavaa!

Mutta mistä tiedät, että hän on sinulle Se Oikea? Päätös viettää loppuelämäsi toisen ihmisen kanssa on suuri askel, ja haluat tehdä kaikkesi, ettet mokaisi sitä.

Mikään ei tietenkään ole varmaa, mutta on olemassa viisi tapaa päätellä, että hän on se oikea.
Seuraavien merkkien avulla voitkin päätellä melko hyvin, onko hän todella se oikea.

 1. Hän rakastaa SINUA
  Hän ei ole kiinnostunut vain säästötilistäsi tai vatsalihaksistasi. Vaikka saisitkin potkut tai jokin muu elämässäsi meni alamäkeen, häntä se ei kiinnosta, sillä rakastaa sinua, eikä mitään ulkoisia asioita.

 2. Hän on avoin
  Hän antaa sinun nähdä hänet myös heikoimmillaan ja huonoimmillaan, ja avautuu sinulle. Hän luottaa sinuun niin paljon, että hän avautuu sinulle itsestään, eikä hän piilottelee itsestään mitään puolia.

 3. Hän ei ole vaikeasti miellytettävä
  Hän on onnellinen, kun saa olla kanssasi, ja teette yhdessä ihan arkisiakin asioita. Hän ei järjestä suurta draamaa, jos et osta hänelle kukkia joka viikko tai osta hänelle kalliita yllätyslahjoja.

 4. Voit luottaa häneen
  Tällä ei tarkoiteta pelkästään sitä, että hän on uskollinen sinulle. Tällä tarkoitetaan myös sitä, että voit aina luottaa hänen tukeensa.

 5. Läheisesi tukevat suhdetta
  Monelle meistä on myös tärkeää, että ystävät ja perhe pitävät kumppanistamme. Jos myös ystäväsi ja perheesi pitävät kumppanistasi, tekee se asioista paljon helpompaa.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life