Kannattaa miettiä tarkkaan, millaisia kuvia deittiprofiilissaan käyttää.


Oletko suunnitellut tarkkaan, millaisia kuvia sinulla on deittiprofiilissasi? Kyse ei ole pelkästään siitä, onko kuva onnistunut ja näytätkö siinä hyvältä, vaan kyse on hyvin paljon myös siitä, mitä kuvissasi on.


Eräs deittisovellus teki kyselyn käyttäjilleen ja tutki, millaiset kuvat toimivat parhaiten sovelluksessa, eli millaisilla kuvilla käyttäjät saavat eniten positiivista huomiota ja siten myös deittejä.


Tutkimus paljasti, että profiilissa kannattaa ehdottomasti käyttää seuraavanlaisia kuvia:

 1. Koiria, koiria, koiria
  Tutkimus paljasti, että jos lisäät profiilisi kuvan, jossa on söpö koira, saat 35 % todennäköisemmin kommentteja profiiliisi. Koiran ei tarvitse edes olla omasi; jo se, että pidät koirista, saa monen kiinnostumaan sinusta paljon isommalla todennäköisyydellä.

 2. Reissukuvat
  Jos näytät profiilikuvissasi, että rakastat matkustelua ja olet matkustellut paljon, saa se valtavan paljon huomiota: haastatelluista yli puolet kertoi, että aloittaisi keskustelun todennäköisemmin, jos näkisi toisen profiilissa matkustelukuvia. Toki korona on vaikuttanut paljon siihen, miten ihmiset suhtautuvat matkusteluun, mutta jopa korona-aikana matkustelukuvat ovat hyvä tapa avata keskustelu.

 3. Sporttikuvat
  Ei ole juurikaan väliä, treenaatko neljättä maratoniasi varten vai kävitkö patikoimassa lähimetsässä: kaikenlaiset kuvat, joissa urheilet, lisäävät vetovoimaasi muiden käyttäjien silmissä.

 4. Kuvat vain sinusta
  Vaikka sinulla olisi hyviä ryhmäkuvia kavereidesi kanssa, kannattaa pitää huolta siitä, että muut käyttäjät tietävät, kuka sinä olet kaikissa kuvassa näkyvistä ihmisistä. Kannattaakin siis ehdottomasti lisätä profiiliin edes yksi kuva, jossa olet yksin ilman kavereitasi, jotta kaikille on selvää, kuka olet.

 5. Kasvot kehiin
  Tutkimus paljasti, että sillä on muille suuri merkitys, että kasvosi näkyvät hyvin. Jos kuva on otettu kaukaa, on tärähtänyt tai sinulla on päässäsi suuret aurinkolasit, se ei riitä huomion saamiseen. Pidä siis huolta, että kaikkien kuvien joukossa on edes yksi kuva, jossa muut voivat ihailla kasvojasi kunnolla!

Nyt siis Tinder-profiili timanttiseen kuntoon!

Jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi!

Lähde: Pure Wow