Miehellä voi olla sellaisia luonteenpiirteitä, joiden takia hänen kanssaan on vaikea olla parisuhteessa.

Mutta kun osaat määritellä miehesi luonteenpiirteet, osaat myös ehkä käsitellä häntä oikealla tavalla. Jos kuitenkin vielä etsit itsellesi miestä, kiinnitä silloin haussasi huomiota näihin kymmeneen luonteen ominaisuuteen, jotka tekevät miehestä erittäin sopivan parisuhteeseen.

Hyvän miesystävän luonteenpiirteet

1. Rehellisyys

Tämä piirre erottaa miehet pojista. Kun mies sanoo, mitä hän tarkoittaa ja tarkoittaa mitä hän sanoo, hänen kanssaan on helppoa elää parisuhteessa.

Ei mitään tekosyitä!

2. Johdonmukaisuus

Hyvät miesystävät ovat johdonmukaisia ​​ja osoittautuvat mieheksi, johon voit luottaa. Tiedät mikä tekee hänet vihaiseksi tai onnelliseksi, ja pystyt siten käsittelemään näitä molempaa tilaa. On vaikea elää sellaisen kanssa, josta ei koskaan tiedä, että milloin hän on vihainen ja milloin surullinen eli mikä saa ne aikaiseksi.

3. Hyvinvointi

Sinun tulisi aina tietää se, että miesystäväsi välittää sinusta. Unelmien ja hyvinvoinnin tulisi olla hänen ensisijainen tavoitteensa teidän suhteessanne.

4. ystävällisyys

Jos hän on ystävällinen vanhemmillensa ja ystävillensä ja kohtelee heitä kunnioittavasti, hän tekee sama myös sinulle.

Testaa häntä sopivassa tilanteessa, jossa näette muita ihmisiä. Jos hän käyttäytyy epäkohteliaasti tilanteessa, jossa voisi tehdä niin, hän tekee sitä ehkä myöhemmin myös sinulle.

5. Kunnianhimo

Miehellä on hyvä olla kunnianhimoa, jos et halua välttämättä saada itsellesi jotain kunnianhimotonta vätystä. Jos hän kertoo sinulle avoimesti omista suunnitelmistaan elämäänsä varten, ehkä hän haluaa sisällyttää myös sinut mukaan näihin suunnitelmiin

6. Uteliaisuus

Mikään ei ole parempaa kuin olla suhteessa sellaisen miehen kanssa, joka on aina halukas ja kiinnostunut oppimaan. Tämä on merkki ihmisestä, joka pystyy kuuntelemaan, olemaan spontaani ja joustava.

7. Huumori

Hyvä nainen, tiedät varmasti, että suhteet ovat paljon miellyttävämpiä, kun olet jonkun kanssa, jonka kanssa voit nauraa vapaasti, helposti ja usein. Teillä molemmilla on jo niin paljon sietämistä jokapäiväisessä elämässä, että mahdollisuus ravistaa pois murheita nauramalla yhdessä, on sekä virkistävää että elintärkeää. Nauru pidentää ikää, joten on hyvä, että on joku, jonka kanssa sitä saa tehdä yhdessä!

8. Nöyryys

On hienoa, jos joku menestyy, mutta osaa olla myös vaatimaton. Miehet, jotka käyttäytyvät tällä tavalla, ovat sellaisia ​​miehiä, jotka arvostavat kovaa työtä ja ymmärtävät samalla, että työn tekemiseen tarvitaan myös pientä nöyryyttä. Kun on aika loistaa, on hyvä osata tehdä se oikeissa tilanteissa. Sinäkin hyödyt tällaisesta miehestä, eikä sinun tarvitse esimerkiksi hävetä häntä, jos hän kerskailee liikaa.

9. Osallisuus

Miehesi tulisi rakastaa paitsi häntä itseään mutta myös sinua. Kun hän näyttää, että hän haluaa olla mukana elämässäsi, hän myös käyttäytyy seurassasi hyvin ja kohtelee sinua sinun arvosi mukaisesti.

10. Avoimesti rakastava

Ehkä tärkeintä miehessä on se, että hän näyttää, kuinka paljon hän rakastaa sinua!

Teeskentelijä voi sanoa rakastavansa sinua, mutta se mitä mies tekee oikean luonteensa perusteella, tekee hänestä joku hyvän tai huonon miesystävän!

Lähde: Yourtango