Rakkauden voi löytää yllättävänäkin hetkenä. Kun rakastuu toiseen ihmiseen, se vaatii monen asian osumista kohdalleen.

Your Tango -sivustolla ollaan sitä mieltä, että se vaatii näiden kymmenen asian toteutumista, jos rakastutaan tulisesti. Prosessi on paljon monimutkaisempi kuin luullaan. Jos olet utelias tietämään, mitä kaikkea siihen tarvitaan, lue nämä alla olevat kohdat.

1. Samankaltaisuus

Sanotaan, että vastakohdat houkuttelevat toisiaan, mutta silti todennäköisemmin päädytään yhteen sellaisen kanssa, joka on samankaltainen kuin itse.

2. Vastavuoroiset tunteet

Tämähän ei varmasti ole mikään yllätys, että kummakin osapuolen täytyy haluta sitoutua suhteeseen, jotta se voi johtaa tuliseen rakastumiseen. Mutta toki voi rakastua myös sellaiseen, joka ei anna vastarakkautta.

3. vetovoima

Kumppanin toivotut ominaisuudet vaihtelevat suuresti. Joillekin persoonallisuus on tärkeä asia, kun taas toisille ulkonäkö on se arvostetuin asia. Siitä huolimatta meillä kaikilla on persoonallisuuden tai fyysisen houkuttelevuuden näkökohtia, jotka saavat sydämemme lepattamaan.

4. Sosiaaliset vaikutteet

Sosiaaliset asiat myös vaikuttavat siihen, että minkä me toteamme hyväksyttäväksi. Nämä tarkoittavat esimerkiksi ikää, kulttuuria ja monia muita taustatekijöitä.

5. Vaaratekijät

Jos etsit rakkautta, hyppää benjihyppy. Vakavasti ottaen, sellaisella ei ole merkitystä, mutta tuliseen rakastumiseen tarvitaan adrenaliinin virtausta ja sitä virtaa, jos on rakastumassa toiseen.

6. Tarpeiden täyttyminen

Ihmiset, joihin rakastutaan, täyttävät yleensä jonkinlaisen tarpeen elämässä. Se ei tapahdu välttämättä tietoisesti. Jollakin alitajunnan tasolla ilmeisesti etsitään rakkauden kohdetta, joka kykenee korjaamaan elämässä olevat puutteet.

7. X-kerroin

Rakastuminen tarkoittaa sitä, että löydät jonkun, jolla on X-tekijä eli sellainen erityinen asia, joka saa sinut rakkaudesta sekaisin. Tällainen vetovoima voi tarkoittaa esimerkiksi huumorintajua, upea virnettä tai ystävällistä käyttäytymistä.

8. Valmius suhteeseen

Tämä ei näytä koskevan naisia yhtä paljon kuin miehiä, koska vaikka nainen sanoisi, ettei hän ole valmis suhteeseen, hän löytää silti yleensä keinon, jolla avulla hän kykenee aloittamaan suhteen.

9. Aikaa yhdessä

Jos ei löydetä yhteistä aikaa, on vaikea edetä ystävyydestä pidemmälle. Kun saadaan viettää aikaa kahdestaan, voidaan selvittää, että onko mahdollisuus rakastua.

10. Mysteerisyys

On aika kummallista, että jos toisesta ei saa kaikkea selville eli hän vaikuttaa vähän mysteeriseltä, se saa helpommin ihastumaan. Tämä ehkä selittää sen, miksi sanotaan, että naiset rakastuvat renttuihin.

Lähde: Your Tango