Treffeille voi pukeutua väärin yllättävän monella eri tapaa.

Lähes jokainen nainen tuskailee ennen treffejä tuntikausien ajan vaatekaapin edessä päätyen aina samaan lopputulokseen: kamala määrä vaatteita, mutta ei mitään päälle pantavaa. Kuulostaako tutulta?

Vaatteiden huolellinen valinta ei kuitenkaan ole lainkaan turhaa, sillä treffeille valitsemillamme vaatteilla on väliä lopputuloksen kannalta, ainakin jos haluamme treffeille uudestaan.

Väärillä vaatteilla ei tarkoiteta sitä, että menet viettämään treffi-iltaa pitkäaikaisen kumppanisi kanssa, vaan pikemminkin uutta treffikumppania, joka ei vielä tunne sinua kunnolla tai lainkaan, ja johon täytyy tehdä hyvä ensivaikutelma.

Haluat saavuttaa vaatteillasi tietyn vaikutelman, ja välttää joitakin. Haluat varmaankin näyttää seksikkäältä, mutta samalla kuitenkin tyylikkäältä ja helposti lähestyttävältä. Et kuitenkaan luultavimmin halua näyttää siltä, että olet miettinyt asua liikaa ja tai olet pukeutunut vaikkapa aivan liian paljastavasti tai virallisesti.

Kun olet seuraavan kerran menossa treffeille, vältä seuraavia vaatteita ja asuvalintoja.

 1. Nahkaiset ylipolvensaappaat, erityisesti jos niissä on korko. Saatat näyttää helposti maksulliselta naiselta.

 2. Liian tiukat vaatteet, jotka puristavat ja eivät todellakaan enää mahdu päällesi.

 3. Asu, jossa sekä ylä- ja alaosa ovat kummatkin todella löysät. Näytät helposti siltä, että treffit eivät juurikaan kiinnosta sinua.

 4. Vaatteet, joissa on todella iso brändin logo, sillä ne voivat vaikuttaa toisen ihmisen käsitykseen sinusta ennen kuin ehdit edes avata suutasi.

 5. Sama pätee vaatteisiin, joissa on jokin ”hassu” lause.

 6. Kaikkein pahinta on, että pukeudut likaiseen tai ryppyiseen vaatteeseen, sillä se ei todellakaan anna sinusta hyvää kuvaa treffikumppanillesi.

 7. Jätä urheilurintsikat kotiin, ja valitse päällesi kunnon edustavat rintsikat.

 8. Älä pukeudu mustaan jokaisilla treffeillä hänen kanssaan, vaan lisää asuun edes vähän muita sävyjä. Saatat muuten vaikuttaa joko gootilta tai hautausurakoitsijalta.

 9. Liian tiukka hame on huono valinta, sillä se nousee koko ajan ylös, ja et pysty enää keskittymään itse treffeihin, kun sinun pitää nykiä hamettasi jatkuvasti alas.

 10. Myös printtikuvioiset vaatteet ovat huono valinta, sillä ne vievät treffikumppanisi huomion pois sinusta.

 11. Älä pukeudu mihinkään sellaiseen, mihin et pukeutuisi muuten. Älä siis anna itsestäsi sellaista kuvaa, mitä et oikeasti ole.

 12. Unohda löysä villapaita kotiin, sillä se antaa sinusta helposti homssuisen vaikutelman, kun sinun pitäisi oikeasti panna parastasi.

 13. Älä pukeudu kenkiin, joissa et voi kävellä, sillä se pilaa tunnelmasi.

 14. Älä pukeudu korkeisiin korkoihin ellet tiedä, mitä aiotte treffeillä tehdä. Jos hän on suunnitellut teille pitkän ja romanttisen kävelyn, voivat kenkäsi pilata hänen suunnitelmansa.


 15. Jätä suuret ja äänekkäästi kalisevat rannekorut kotiin. Kun kosketat hiuksiasi tai hänen käsivarttaan, et halua, että korusi kalisevat ja pilaavat tunnelman.

 16. Vaikka näyttäisit kuinka hyvältä aurinkolaseissasi, ota ne silti treffein ajaksi pois. On tärkeää, että hän näkee silmäsi kunnolla.

 17. Jätä tylsät ja vanhat alusvaatteesi kotiin, ja pukeudu treffeille johonkin seksikkääseen, sillä se antaa sinulle lisää itsevarmuutta, vaikka hän ei alusvaatteitasi näkisikään.

 18. Jooga- ja treenitrikoot ovat nykyisin ihan hyväksyttävä asu moneen tilanteeseen, mutta älä silti pukeudu niihin treffeille.

Noniin, tässä sitä olikin pukeutumissääntöjä treffejä varten!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The List