Näistä merkeistä tiedät, että olet tavannut sielunkumppanisi

Oletko sinä tavannut oman sielunkumppanisi?

On ihanaa olla rakastunut ja katsoa maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi. Vielä ihanampaa se on, jos tunteisiisi vastataan samalla tavalla. Mutta mistä tiedät, onko rakkaasi myös sielunkumppanisi? Seuraavat merkit kertovat, että teidät on tarkoitettu toisillenne ja kyseessä todella on sielunkumppanisi!

 1. Sinä vain yksinkertaisesti tiedät
  Sielunkumppanuuden testaamiseen ei ole olemassa laitetta tai testiä, joka kertoisi sinulle, onko toinen sinun toinen puoliskosi. Tämä kuulostaa kenties typerältä, mutta jos toinen on sielunkumppanisi sinä vain tiedät sen. Tunnetta on vaikea selittää ja se vaihtelee eri ihmisillä, mutta tunnistat kyllä tunteen, kun tunnet sen.

 2. Hän on paras ystäväsi
  Olette romanttisen suhteen lisäksi myös toistenne parhaat ystävät. Tämä on paras pohja parisuhteelle!

 3. Olette samaa mieltä tärkeistä asioista
  Kaikesta ei voi eikä tarvitse olla samaa mieltä, mutta tärkeisiin asioihin suhtaudutte samalla tavalla.

 4. Teillä on saman suuntaiset tavoitteet
  Teillä ei tietenkään tarvitse olla identtiset urasuunnitelmat, mutta teillä on samansuuntainen visio siitä, missä haluatte asua, haluatteko perustaa perheen ja kuinka isossa roolissa uranne ovat elämässänne. Isoista asioista teillä on samat tavoitteet.

 5. Autatte toisianne kasvamaan
  Rakastatte toisianne ja hyväksytte toisenne sellaisina kuin olette, mutta motivoitte toisianne myös saavuttamaan tavoitteenne, ja puskette toisianne eteenpäin, kun tunnette, että toinen tarvitsee rohkaisua ja tukea.

 6. Voit olla oma itsesi
  Sielunkumppanisi kanssa voit olla täysin oma itsesi. Sinun ei tarvitse miettiä, voitko kertoa oman mielipiteesi tai voitko ilmaista itseäsi juuri niin kuin haluat. Hyväksytte toisenne ja rakastatte toisianne kaikkine hassuine ja omituisine piirteinenne, eikä teidän tarvitse esittää mitään, mitä ette ole.

 7. Teette töitä suhteen eteen
  Suhteet eivät ole aina helppoja, eivät edes sielunkumppaneiden välillä. Tiedät, että toinen on sielunkumppanisi, kun kumpikin panostaa suhteen hyvinvointiin, on valmis tekemään kompromisseja ja asettaa suhteenne etusijalle.

 8. Kannustatte toisianne
  Kun kumppanisi menestyy ja on iloinen, sinäkin olet! Ja sama tietysti toisinpäin. Te olette tiimi, ja jaatte yhdessä kaikki ilot ja surut.

 9. Luotatte toisiinne
  On aivan normaalia tuntea välillä mustasukkaisuutta, mutta pohjimmiltanne luotatte toisiinne 100 %. Ette epäile toisianne ja voitte käydä kavereittenne kanssa ulkona myös erikseen ilman, että toinen istuu kotona huolestuneena. Teidän väliinne ei tule kukaan!

 10. Haluatte olla toistenne seurassa
  Teillä on kaikkein hauskinta ollessanne keskenänne. Teidän ei tarvitse tehdä mitään erityistä, sillä vain yhdessä sohvalla istuminen ja hiljaa oleminen tuntuu hyvältä. Haluatte viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä ja nautitte siitä, että saatte jakaa arkisetkin asiat toistenne kanssa.

Oletko sinä yhdessä sielunkumppanisi kanssa? Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Seventeen


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.