Näistä 10 merkistä tiedät, ettet ole vielä päässyt eksästäsi yli

Tuntuuko, ettet ole vielä toipunut entisestä suhteestasi? Nämä merkit todistavat sen

Monen mielestä paras tapa päästä erosta yli on alkaa tapailla muita. Uusi suhde on yleensä kuitenkin tuomittu epäonnistumaan, jos ryntäät siihen liian nopeasti. Tutustu ensin seuraavaan listaan ja mieti, toteutuvatko merkit omalla kohdallasi.

 1. Säilytät vielä eksäsi tavaroita
  Jos sinulla on vaikeuksia luopua eksäsi asuntoosi jättämistä tavaroista, on se selvä merkki siitä, ettet vielä ole päässyt hänestä yli.

 2. Mainitset eksäsi aina kuin mahdollista
  Jos koet jatkuvaa tarvetta puhua eksästäsi, et ole vielä valmis siirtymään eteenpäin. Ota eksäsi puheeksi vai, jos joku kysyy. Turha hänestä on enää jatkuvasti puhua.

 3. Käytät deittailusivustoja vain pönkittääksesi itsevarmuuttasi
  Deittailusivut on tehty deittailua varten, ei itsevarmuuden pönkittämistä varten. Itsevarmuudellasi ei pitäisi olla mitään tekemistä deittailusivujen kanssa.

 4. Yrität selvittää, onko eksäsi deittailusivustoilla
  Tämän ei pitäisi enää kiinnostaa sinua tai ainakaan kiinnostaa niin paljon, että metsästät eksäsi profiilia jokaiselta deittisivulta.

 5. Käyt jatkuvasti eksäsi kantapaikoissa
  Kukaan ei oleta, että alkaisit käydä uudessa ruokakaupassa tai uudella kuntosalilla, jotta välttäisit törmäämästä eksääsi. Mutta jos jatkuvasti pyörit paikoissa, joissa tiedät hänenkin käyvän, taidat vain keksiä tekosyitä törmätäksesi häneen.

 6. Olet romuna, kun näet kuvia, joissa eksälläsi on hauskaa
  Tuntuuko sinusta pahalta nähdä, että eksälläsi voi olla hauskaa ilman sinua? Koita tottua asiaan ja hyväksyä, että eksäsi siirtyy eteenpäin.

 7. Keksit jatkuvasti tekosyitä, miksi ottaa häneen yhteyttä
  Otat eksääsi jatkuvasti yhteyttä tekosyiden varjolla. Onko paitasi jäänyt hänen luokseen? Onko hänellä vielä hammastahnasi tallella? Huomaat varmasti itsekin, että nämä ovat melko läpinäkyviä yrityksiä ottaa yhteyttä.

 8. Vertaat kaikkia eksääsi
  Saatat verrata jokaista uutta tapaamaasi ihmistä eksääsi, mistä ei ole iloa sinulle, eikä tapailemallesi uudelle henkilölle. Jos mietit jatkuvasti eksääsi, ei sinin kannata tapailla vielä muita.

 9. Kerrot eksällesi uusista suhteistasi
  Yritätkö tehdä eksäsi mustasukkaiseksi ja kertoa hänelle uusista tyypeistä, keitä tapailet? Et hyödy tästä lainkaan, vaikka ajatus voikin olla houkutteleva. Muista, ettet tapaile uusia ihmisiä tehdäksesi eksäsi mustasukkaiseksi, vaan koska olet itse kiinnostunut heistä.

 10. Pidät yhteyttä eksäsi ystäviin, jotta saisit tietää hänen kuulumisiaan
  Jos tulitte läheisiksi eksäsi ystävien kanssa, voit toki edelleen olla heidän ystävänsä Mieti kutenkin, miksi olet heidän kanssaan tekemisissä. Pidätkö heistä heidän itsensä vuoksi, vai haluatko vain kuulla heidän kauttaan, miten eksälläsi menee?

Jos tunnistit näitä merkkejä itsessäsi, kannattaa miettiä, oletko valmis tapailemaan muita. Jaa artikkeli myös eronneille ystävillesi!

Lähde: Best Life


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.