Naiset ovat kertoneet ikävistä ja huonoista ensitreffeistään Twitterissä.

Deittailuun kuuluvat niin hyvät kuin huonot kokemukset erilaisista treffeistä – joidenkin jälkeen liitelet onnellisena pilvissä, toisten jälkeen haluaisit maan nielaisevan sinut. Twitterissä on keskitytty näihin huonompiin kokemuksiin, kun _ItsMissBre-nimeä käyttävä tviittailija pyysi naisia kertomaan kamalimmista treffikokemuksistaan.

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.

The Independent ja Buzzfeed ovat poimineet joukosta naisten kokemuksia ja suomensimme niitä. Lue siis alta naisten ikävämpiä kokemuksia deittailun maailmasta ja halutessasi kerro omistasi kommenteissa.

”Tapasimme nettideittisivustolla. Hän viestitteli kanssani päivittäin viikkojen ajan ja vaikutti melko kiinnostuneelta. Hän kutsui minut hengailemaan ja se paljastuikin verkostomarkkinoinnin rekrytapaamiseksi.”

Kenya D.

@Kenya_D

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.
Met via an online dating site. He corresponded with me daily for weeks and seemed pretty interested. Invited me to hang out, and it actually turned out to be a MLM recruitment meeting.

”Hän bei minut syömään eikä ollut tehnyt pöytävarausta, joten emme saaneet pöytää. Menimme toiseen paikkaan, missä hän joi liikaa. Kotimatkalla hän pyysi minua jäämään pois kaksi pysäkkiä ennen omaa asemaani katsomaan, kun hän pissaa raiteille.”

Natt การุณรังษีวงศ์

@nattgarun
Took me to a dinner where he didn't make reservations, so we couldn't get a table. Go to a different place where he proceeds to drink too much. On the way home asks me to get out two stops before my actual station to watch him pee into the train tracks. x.com/_itsmissbre/st…

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.

”Menin ulos tyypin kanssa, kuka halusi ehdottomasti lähteä kanssani ulos heti ensimmäisen kerran tavattuamme. Kun lopulta suostuin, hän pyysi minua hakemaan hänet. Menimme hänen valitsemaan baariin, missä hän humaltui niin ja kertoi kaikille, että olen hänen kihlattunsa…”

”Kahvilla, hän kertoi olevansa naimisissa, mutta hänen vaimonsa on ’joustava’. Ei tullut toisia treffejä.”

Elizabeth 📿☕️🎹

@historyinpearls
Over coffee, he told me he was married but that his wife was "flexible".

There was no second date.

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.

”Menimme puistoon kävelylle. Hän osoitti rotkoon ja sanoi ’vitsaillen’, että hän voisi luultavasti piilottaa ruumiini sinne ja kukaan ei koskaan löytäisi sitä.”

not part of your little book club

@Lisarachnid

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.
We went to park to walk around. He pointed to a ravine and said "jokingly" that he could probably hide my body there and no one would ever find it.

”Mies käytti koko illallisen siihen, että kertoi minulle ex-tyttöystävistään ja kuinka jokaisen eron jälkeen hänen täytyi muuttaa pois ja takaisin kotiin. Sitten hän kysyi kuinka iso asuntoni on.”

Danielle Sepulveres 🌻

@ellesep
A guy spent all of dinner telling me about his ex-girlfriends and how after each break-up he had to move out of their place and move back home. Then he asked how big my apartment was.

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.

”Ensitreffit: hän vei minut kotiinsa ja teimme ruokaa/söimme päivällistä hänen äidin ja isän kanssa.”

Kara McDowell ☄️👑 Updates Only

@karajmcdowell
First Date: he took me home and we cooked/ate dinner with his mom and dad.

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.

”Hän vahingossa tekstasi minulle jotain tyyliin ’sori muru kirkossa menee myöhään’ ja sitten kehtasi sanoa, että hänen oli tarkoitus lähettää se siskolleen.”

Raw Is Jericho

@BlackintheB

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.
he accidentally texted me something along the lines of "sorry babe church going late" then had the nerve to say he meant to send it to his sister.

”Saattoi minut baariin, nosti istumaan penkille, sanoi menevänsä paskalle eikä koskaan tullut takaisin.”

”Hän haki minut sunnuntaiaamuna. Ajattelin, että menemmä aamupalatreffeille hotelliin. Päädyin hotellin konferenssihuoneeseen, missä hänen kirkkonsa kokoontuu. Jouduin istumaan kahden tunnin jumalanpalveluksen.”

”Jouduin maksamaan koko laskun (hän unohti korttinsa) ja ajamaan, okei, ei siinä, sitten elokuvan aikana hänen tyttöystävänsä löysi minun Instagramin ja laittoi viestiä minulle kertoen kuinka he ovat seurustelleet kolme vuotta ja hän aina tekee tällaisia juttuja”

taracitaaa

@Taracita_

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.
I ended up having to pay the whole tab (cause he forgot his card 🙄) & drive ok no problem then during the movie his girlfriend found my IG & DMed me telling me how they been dating for 3 years & he always does things like this

”Tapasin miehen Starbucksissa. Noin viiden minuutin jälkeen hän kysyi haluanko mennä takaisin hänen luokseen ja pissa hänen päälle. Purskahdin nauruun. Hän suuttui ja lähti. Minä en tuomitse, mutta ennen tätä emme olleet keskustelleet mistään seksuaalisesta.”

loveology

@smarlars

wanderlust

@_ItsMissBre
Ladies: tell me your worst date.
Met a guy at Starbucks. About 5 minutes in, he asked if I wanted to go back to his place & pee on him. I burst out laughing. He got mad & left. I'm not one to kink shame, but prior to that we had not discussed anything remotely sexual.

”Mies oli ammattiurheilija, joka jatkuvasti piti huolen, että tiedän kuinka vaikuttava hän on ja sitten hän kertoi minulle autossa matkalla ravintolaan ’On 90 prosentin mahdollisuus, että päädyn sänkyyn kanssasi tänään.’ Hän vissiin aliarvioi minun 10 prosentin sanavallan asiasta.”

Löydät lisää naisten tarinoita Twitteristä.

Lähde: The Independent, Buzzfeed