Naiset paljastavat pahimpia ensitreffikokemuksiaan – ”Hän kertoi olevansa naimisissa, mutta vaimonsa on ’joustava'”

Naiset ovat kertoneet ikävistä ja huonoista ensitreffeistään Twitterissä.

Deittailuun kuuluvat niin hyvät kuin huonot kokemukset erilaisista treffeistä – joidenkin jälkeen liitelet onnellisena pilvissä, toisten jälkeen haluaisit maan nielaisevan sinut. Twitterissä on keskitytty näihin huonompiin kokemuksiin, kun _ItsMissBre-nimeä käyttävä tviittailija pyysi naisia kertomaan kamalimmista treffikokemuksistaan.

The Independent ja Buzzfeed ovat poimineet joukosta naisten kokemuksia ja suomensimme niitä. Lue siis alta naisten ikävämpiä kokemuksia deittailun maailmasta ja halutessasi kerro omistasi kommenteissa.

”Tapasimme nettideittisivustolla. Hän viestitteli kanssani päivittäin viikkojen ajan ja vaikutti melko kiinnostuneelta. Hän kutsui minut hengailemaan ja se paljastuikin verkostomarkkinoinnin rekrytapaamiseksi.”

”Hän bei minut syömään eikä ollut tehnyt pöytävarausta, joten emme saaneet pöytää. Menimme toiseen paikkaan, missä hän joi liikaa. Kotimatkalla hän pyysi minua jäämään pois kaksi pysäkkiä ennen omaa asemaani katsomaan, kun hän pissaa raiteille.”

”Menin ulos tyypin kanssa, kuka halusi ehdottomasti lähteä kanssani ulos heti ensimmäisen kerran tavattuamme. Kun lopulta suostuin, hän pyysi minua hakemaan hänet. Menimme hänen valitsemaan baariin, missä hän humaltui niin ja kertoi kaikille, että olen hänen kihlattunsa…”

”Kahvilla, hän kertoi olevansa naimisissa, mutta hänen vaimonsa on ’joustava’. Ei tullut toisia treffejä.”

”Menimme puistoon kävelylle. Hän osoitti rotkoon ja sanoi ’vitsaillen’, että hän voisi luultavasti piilottaa ruumiini sinne ja kukaan ei koskaan löytäisi sitä.”

”Mies käytti koko illallisen siihen, että kertoi minulle ex-tyttöystävistään ja kuinka jokaisen eron jälkeen hänen täytyi muuttaa pois ja takaisin kotiin. Sitten hän kysyi kuinka iso asuntoni on.”

”Ensitreffit: hän vei minut kotiinsa ja teimme ruokaa/söimme päivällistä hänen äidin ja isän kanssa.”

”Hän vahingossa tekstasi minulle jotain tyyliin ’sori muru kirkossa menee myöhään’ ja sitten kehtasi sanoa, että hänen oli tarkoitus lähettää se siskolleen.”

”Saattoi minut baariin, nosti istumaan penkille, sanoi menevänsä paskalle eikä koskaan tullut takaisin.”

”Hän haki minut sunnuntaiaamuna. Ajattelin, että menemmä aamupalatreffeille hotelliin. Päädyin hotellin konferenssihuoneeseen, missä hänen kirkkonsa kokoontuu. Jouduin istumaan kahden tunnin jumalanpalveluksen.”

”Jouduin maksamaan koko laskun (hän unohti korttinsa) ja ajamaan, okei, ei siinä, sitten elokuvan aikana hänen tyttöystävänsä löysi minun Instagramin ja laittoi viestiä minulle kertoen kuinka he ovat seurustelleet kolme vuotta ja hän aina tekee tällaisia juttuja”

”Tapasin miehen Starbucksissa. Noin viiden minuutin jälkeen hän kysyi haluanko mennä takaisin hänen luokseen ja pissa hänen päälle. Purskahdin nauruun. Hän suuttui ja lähti. Minä en tuomitse, mutta ennen tätä emme olleet keskustelleet mistään seksuaalisesta.”

”Mies oli ammattiurheilija, joka jatkuvasti piti huolen, että tiedän kuinka vaikuttava hän on ja sitten hän kertoi minulle autossa matkalla ravintolaan ’On 90 prosentin mahdollisuus, että päädyn sänkyyn kanssasi tänään.’ Hän vissiin aliarvioi minun 10 prosentin sanavallan asiasta.”

Löydät lisää naisten tarinoita Twitteristä.

Lähde: The Independent, Buzzfeed


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.