Teini-iästä suoriutuminen voi olla todella haastavaa. Haastetta ei helpota se, jos mukaan lisätään arkielämää hankaloittava terveydellinen tila.

Meagan Barnard kärsi murrosiässä imusuoniston vajaatoiminnasta, joka aiheutti hänen jaloilleen turvotusta. 

Meagania kiusattiin koulussa ja hän pelkäsi muiden mielipiteitä – mikään ei kuitenkaan pysäyttänyt Meagania ja 10 vuotta myöhemmin hän päätti näyttää kiusaajilleen kuinka kauniita kaikki naiset ovat. 

Meagan Barnard oli vasta teini-iässä, kun hänellä diagnosoitiin imusuoniston vajaatoiminta. Sairaus aiheuttaa tyypillisesti turvotusta, joka syntyy nesteen keräytyessä tietyille alueille. 

Meagania pilkattiin koulussa lukuisilla eri nimillä. Hän häpesi jalkaansa ja käytti vain vaatteita jotka peittivät jalat näkyvistä. 

Meagan alkoi myöhemmin seurustella erään pojan kanssa ja piti jalkansa piilossa kumppaniltaan useiden kuukausien ajan. 

Koulukiusaaminen oli vienyt veronsa 

Hänen psyykkinen hyvinvointinsa oli vaakalaudalla. Mutta vuonna 2016, Meagan päätti rohkaistua ja muuttaa elämäntilanteensa. 

Meagan oli tuolloin 24-vuotias, kun hän päätti kertoa terveydentilastaan avoimesti. Hän paljasti jalkansa ja pyysi että hänestä otettaisiin valokuvia. 

Vasta tuolloin Meaganin poikaystävä huomasi jalan, joka oli aiheuttanut naiselle tuskaa ja häpeää 10 vuoden ajan. 

Haaveili mallin urasta 

Meagan yritti nähdä elämänsä aivan uudesta kulmasta. Hän alkoi unelmoida mallin urasta. Samalla hän halusi tuoda terveydentilaansa muiden naisten tietoisuuteen.

Meagan loi Instagram-tilin ja alkoi jakamaan kokemuksiaan seuraajilleen. Hän kävi hiljattain myös leikkauksessa, jossa ylimääräinen neste poistettiin jaloista. 

Hän julkaisi kuvia jaloista, joiden turvotus on viime aikoina pienentynyt merkittävästi. 

Toimii inspiraationa muille

Meagan kärsii edelleen samoista oireista kuin 10 vuotta sitten, mutta hänen elämänsä on muuttunut täysin. 

 

Itsensä hyväksyminen sellaisenaan on elintärkeää onnellisen elämän kannalta. Meagan on rohkaissut tuhansia naisia omien itsetunto-ongelmiensa kanssa ja hän jatkaa tärkeää työtä sosiaalisen median välityksellä. 

Me voimme auttaa muita jakamalla tätä uutista eteenpäin. Jokaisella ihmisellä on oikeus kulkea ulkona ilman pelkoa siitä, että kohtaa syrjintää tai haukkumasanoja.