Treffeillä käyminen ja uusien ihmisten tapaaminen voi olla pelottavaa, mutta myös palkitsevaa.

Joskus pääsee treffeille, jotka onnistuvat hyvin eikä niitä ole kiire saada päätökseen. Silloin voidaan esimerkiksi keskustella mielenkiintoisista aiheista, nauraa yhdessä ja kokea heti jopa hieman seksuaalista jännitystä.

Mutta aina ei käy näin ja treffit voivat tuntua jopa ahdistavalta. Jos ei löydy yhteisiä mielenkiinnonkohteita eikä juuri mitään puhuttavaa, aika voi tuntua matelevan. Sellaisten treffien haluaisi heti päättyvän. Tällaisiakaan treffejä ei tarvitse silti päättää huonolla tavalla. Toista ei ole silti syytä loukata. Treffiasiantuntija on neuvonut miten sen teet.

Vaikka treffit olisivat olleet kuinka huonot, ole silti kohtelias loppuun asti

Jos treffiseuralainen on kuitenkin käyttäytynyt kohteliaasti, on syytä olla itsekin kohtelias loppuun asti. Se hetki, kun et enää kestä olla treffeillä, voidaan lopettaa esimerkiksi sanomalla: ”Kiitos, että tulit tänne tapaamaan minua, mutta luulen, että nyt minun on parasta lähteä”.

Valehdellakaan ei tarvitse, vaikka toista ei kannata loukata turhaan. Ei ole pakko kertoa, että on ollut hauskaa, jos sitä ei ole ollut. Eikä treffejä tarvitse saada loppumaan valheen takia. Kenenkään ei esimerkiksi tarvitse soittaa sinulle, jotta voisit valehdelle treffiseuralaisellesi, että sinua tarvitaan nyt muualla.

Pahinta, mitä treffeillä voi tehdä, on antaa treffiseuralaiselle väärä viesti, että on kiinnostunut, vaikka ei oikeasti ole. Pienen valheen voi kertoa, jos se ei loukkaa ketään. Treffit voi lopettaa fiksusti esimerkiksi sanomalla: ”Minulla oli mukavaa ja hyvää loppuiltaa sinulle!”

Lähde: The List