Suomessa tuskin saa mennä itsensä kanssa naimisiin, mutta Brasiliassa sellainen näyttää onnistuneen.

Brasiliasta kotoisin oleva 33-vuotias malli, Cris Galera, kyllästyi luottamaan miehiin. Siksi hän päätti mennä naimisiin, virallisessa seremoniassa, itsensä kanssa. Häät pidetiin syyskuussa 2021. Cris ei kertomansa mukaan ollut lainkaan pettynyt siitä, ettei hänellä ollut sulhasta.

Nyt 90 päivän jälkeen Cris haluaa erota itsestään ja hyvä syykin löytyy

Cris kertoo olleensa avioliitossaan onnellinen niin kauan kuin sitä kesti. Nyt hän nimittäin haluaa erota itsestään, kun avioliitto hänen itsensä kanssa on kestänyt noin 90 päivää. Tässä ei ole kyse siitä, että hän ei kestäisi enää itseään, vaan hän on tavannut ihmisen, johon hän on rakastunut.

Naimisiinmeno itsensä kanssa ei ollut helppoa. Cris sai kohdata paljon siihen liittyviä kommentteja, joista osan hän tulkitsi vihakommenteiksi. Vaikka vihaiset kommentit satuttivat, hän kykeni silti tuntemaan hääpäivänään olonsa fantastiseksi. Hän näyttää hääkuvissaan onnelliselta. Ne on kuvattu katolisen kirkon edessä Sao Paulossa, Brasiliassa. Hän halusi valkoisen häämekon, joka korostaa hänen parhaita puoliaan eli rintojaan.

Näet täältä Crisin hääkuvia.

Aika näyttää, meneekö Cris naimisiin uuden rakkaudenkohteensa kanssa!

Lähde: Mirror