Niin kiusalliset, kummalliset kuin epäasiallisetkin iskurepliikit ovat muuttuneet kuviksi, joihin nettideittailevan naisen on helppo samaistua.

Moni deittisovelluksia ja -sivustoja käyttävä nainen on saanut kiusallisia, epämukavia, outoja ja täysin sopimattomiakin viestejä. Tämä on tullut tutuksi myös Emmie Tsumuralle, joka on alkanut ikuistaa saamiaan viestejä samaistuttaviksi kuviksi.

Huffington Postin mukaan aluksi Tsumura vain naureskeli saamilleen viesteille ja otti kuvakaappauksia niistä ystävilleen. Erityisen huonon iskurepliikin saatuaan kolmekymppinen torontolainen kuitenkin päätti tehdä piirrosversion saamastaan viestistä ystävälleen ja piirros sai erittäin positiivisen vastaanoton.

”Ystäväni nauroi niin paljon ja tiesin, että näitä pitää piirtää lisää”, Tsumura kertoi Huffington Postille.

Tämän jälkeen hän on ikuistanut parhaimpia, jotka tässä tapauksessa ovat siis huonoimpia, iskurepliikkejä, joita hän on saanut nettideittailun ohessa. Tsumura nimesi piirrosprojektinsa OK_Cucumber:ksi ja julkaisee piirroksiaan Instagramissa.

Monet piirrokset korostavat vastenmielisiä ja liiallisen aggressiivisia lähestymisiä, toiset taas osoittavat, kuinka haavoittuvaisia, kömpelöitä ja vakavissaan sanottuja viestit voivat olla. Vastaan voi tulla paljon paidattomia miehiä seksin perässä, mutta joskus tulee vastaan heitä, jotka vain haluavat katsoa kanssasi elokuvia:

Tsumura teki Instagram-sivustaan julkisen, koska toivoi sen herättävän keskustelua ja tähän mennessä hänen mukaansa vastaanotto naisilta on ollut positiivinen.

”Kun puhumme aiheesta yhdessä, voimme muuttaa epämukavan kokemuksen nauruksi”, kuvittaja sanoi Huffington Postille.

”Se on parasta. Tunnen olevani todella onnekas projektin saamasta mielenkiinnosta”, hän lisäsi.

Voit katsoa alta esimerkkejä Tsumuran piirroksista ja lisää löydät täältä.

Mikä on kiusallisin iskurepliikki, jolla sinua on lähestytty? Kerro se alla kommenteissa!

Lähde: Huffington Post