Se on aika harvinaista, että rupeaisi tapailemaan tyyppiä, jolla on sama nimi kuin jollakin, jota on tapaillut ennen häntä.

Elle Winter on kuitenkin tapaillut monta samannimistä miestä, mutta se ei ole sattuma. Hän on itse päättänyt, että miehellä, jotka hän tapailee, pitää olla tietty sama nimi. Nimi on Alex ja hänen mielestään vain tuonnimiset miehet sopivat hänelle.

Kun Elle etsii itselleen treffipalveluista seuraa, hän etsii niistä vain Alex-nimisiä miehiä. Monet pitävät hänen tapaansa todella outona.

Elle tapaili ensimmäistä kertaa Alex-nimistä miestä olleessaan 17-vuotias. Kun he erosivat, Ellen sydän särkyi eikä hän meinannut kestää kuulla edes Alex nimeä. Mutta muutamaan kuukautta myöhemmin hän alkoi sattumalta tapailemaan miestä, jonka nimi oli myös Alex. Ellen mukaan hänen perheensäkin oli helppoa muistaa, että hän tapailee tuon nimistä miestä, koska edellinenkin oli ollut samanniminen.

Kun Elle alkoi käyttämään deittailusovelluksia, hän ajatteli, että hänen pitäisi jatkaa tätä trendiä, jossa hän seurustelee vain Alex-nimisten kanssa.

Jos Elle ei ole vielä löytänyt Alexia, jonka kanssa hän ei eroaisi, ehkä hänen kannattaisi seurustella myös muun nimisten miesten kanssa?

Lähde: Mirror