Miten ihmeessä voi pilata ystävän häät, vaikka ei edes tiedä ystävän aikovan mennä naimisiin?

Se on ilmeisesti mahdollista, koska erän nainen kertoo ystävänsä syyttävän häntä häidensä pilaamisesta, vaikka ei ollut edes kertonut häistään.

Kaikki alkoi siitä, kun nainen oli saanut ystävältään kutsun tulla lomailemaan Texasin etelärannikon edustalla olevalle South Padren saarelle. Ystävä aikoi pitää siellä juhlat, jonne hän toivoi naisen pistävän päälle tietynlaisen asun.

Nainen ei pitänyt asusta, joka hänelle oli valittu

Nainen oli juuri synnyttänyt, joten hän ei halunnut laittaa päällensä mustaa tyköistuvaa pitsimekkoa, jollaisen ystävä oli pyytänyt häntä laittamaan päällensä. Nainen pukeutui juhliin sen sijaan valkoiseen pitsimekkoon, joka sopi paremmin hänen päällensä.

Kun nainen saapui juhliin, hän sai tietää, että kyseessä onkin yllätyshäät. Valkoinen on yleensä morsiamen asun värinä ja nyt nainen oli pukeutunut valkoiseen. Morsian suuttui tästä ystävälleen ja hänen mukaansa ystävä oli pilannut tällä asuvalinnallaan hänen häänsä.

Naisella ei ollut aavistustakaan siitä, että kyseessä olisivat häät. Morsian ei ollut kertonut ystävälleen häistä, koska hän halusi sisäpiirivitsin takia pitää häänsä salassa. Nainen oli nimittäin kehottanut naista usein karkaamaan jonnekin lämpimään paikkaan ja menemään siellä naimisiin. Siltikään hän ei tajunnut, että tässä oli kyse juuri siitä.

Lähde: Mirror