Kulmataiteilijan mukaan yksi salainen ase on hammasharja.

Kun kulmakarvat ovat mallillaan ja täydentävät kasvojasi, voit näyttää välittömästi nuoremmalta. Näin väittää kansallinen kulmataitelija Hannah Mutze, joka työskentelee Benefit Australialle.

Mutze kertoi Daily Mailin FEMAIL-osiolle haastattelussa viisi vinkkiään, jotka jokaisen naisen pitäisi tietää kulmakarvojen muotoilusta ja hoitamisesta. Voit alta lukea tämän johtavan kulma-asiantuntijan neuvot.

1. Harjaa kulmakarvat päivittäin

Mutzen mukaan jokaisen naisen pitäisi joka päivä harjata kulmakarvat puhtaalla hammasharjalla, jotta kulmat pysyvät parhaimmassa kunnossa.

“Voit käyttää joko kierreharjaa (spoolie) tai puhdasta hammasharjaa harjataksesi kulmat joka aamu ennen kuin laitat niihin mitään tuotetta”, hän sanoi.

“Harjakset hellästi kuorivat ja stimuloivat alla olevaa ihoa, mikä voi saada karvoja kasvamaan enemmän”, Mutze lisäsi.

Kulmakarvojen harjaaminenmyös helpottaa kulmatuotteiden käyttöä, koska näin näet, mitkä kohdat tarvitsevat tuotteita eniten ja missä on aukkoja, jotka pitää täyttää.

“Suosittelen, että naiset harjaavat kulmakarvat ylös- ja ulospäin kohti ohimoa”, Mutze kertoi.

2. Kerrosta kulmatuotteita

Mutzen mukaan jos haluat saada kulmasi näyttämään kotioloissakin kuin ne olisivat valmiit punaiselle matolle, kannattaisi silloin kerrostaa tuotteita.

“Tee peruspohja kulmakynällä ja lisää hieman kulmapuuteria päälle”, hän neuvoi.

“Ajattele sitä kuin ihonhoitoa: kulmakynä on kuin eräänlainen primer ja puuteri on kiinnityspuuteri – se asettaa ja varmistaa, että kulmatuotteesi pysyvät paikoillaan”, Mutze jatkoi.

Mutzen mukaan on myös hyvä ajatella koostumsta ja lopputulosta. Luonnolliselta näyttävissä, huolitelluissa kulmissa on karvamainen koostumus kokonaisuutena ja sitä voi feikata kulmakarvageelillä, jossa on kuitua mukana, mikä saa kulmat myös näyttämään paksummilta.

3. Kiinnitä huomiota kulmakynän terään

Mutzen mukaan kulmakynän kärki on todella tärkeä, kun miettii mitä tarvitset omien kulmiesi kannalta. Kulmakynän muoto määrittelee sen tarkoituksen.

“Todella ohuet kärjet on suunniteltu karvamaisiin vetoihin ja luonnolliselta näyttävään tuuheutueen eikä niin täysin täytettyihin kulmiin”, kulmataiteilija selitti.

“Leveämpi kyynel- tai timanttikärki toimii paremmin koko kulman muotoiluun ja täyttöön ja sitä voidaan käyttää sekä luonnollisempiin että rohkeampiin tyyleihin”, hän jatkoi.

Mutze kertoi, että kulmat pitäisi aina kiinnittää vahvan pidon omaavalla geelillä.

“Ajattele tätä kuin vahvan pidon tarjoavana hiuskiinteenä kulmakarvojen maailmassa, kiinnitysgeelit kesyttävät ja laittavat kurittomat karvat paikoilleen ja luovat terveen, kiiltävän viimeisen kerroksen”, hän selitti.

4. Kokeile väriä

Jos olet sellainen tyyppi, jolla ei yksinkertaisesti ole aamuisin aikaa laittaa meikki kulmakarvoihin, on kulmien värjäys silloin uusi paras ystäväsi.

“Kulmaväri on kuin heräisit meikin kera, kun kulmat näyttävät paksummalta ja tarkkarajaisemmilta jopa neljän viikon ajan”, Mutze sanoi.

Daily Mailin mukaan värjäykseen menee noin 15 miuuttia ja minimoi tarpeen ja ajankäytön tuotteiden laittamiseen.

5. Suosi vedenkestäviä tuotteita

Viimeinen Mutzen neuvo on ostaa kulmatuotteita, jotka ovat vedenkestäviä – jos siis haluat meikkisi kestävän läpi päivän.

“Kaikki kulmatuotteet eivät ole samanarvoisia”, Mutze huomautti.

“On tärkeä varmistaa, että kulmakynä, -puuteri ja -geeli ovat vettä hylkiviä tai vedenkestäviä”, hän jatkoi.

Tällä tavoin varmistat, ettei kulmameikki suttaannu päivän aikana ja selviää myös mahdolliset sadekuurot ja sadepäivät.

Lähde: Daily Mail