On taas se aika vuodesta, kun päälle vedetään ruma joulupusero.

Vaikka ne ovat monien mielestä rumia, silti niitä monet pitävät jostain syystä joulunajan päällään. Jos haluat pukeutua samalla tavalla kuin muut, mutta et silti rumaan joulupaitaan, voit tehdä rumasta joulupaidastasi paremman näköisen. Tässä alla on seitsemän vinkkiä, kuinka se onnistuu.

1. Käytä mahdollisimman rumaa

Tämä ensimmäinen vinkki ei ole se, että puserosta tehtäisiin kauniimpi. Mutta vaikka tämä kuulostaa kummalliselta, niin mahdollisimman ruma joulupusero saattaakin olla todella tyylikäs. Sillä saat paljon huomiota ja varmasti myös ihailua.

2. Laita legginsit jalkaan

Legginsit saavat asusi näyttämään nykyaikaiselta, kun päälläsi on ruma joulupusero. Olit menossa ruma joulupusero päällä, minne tahansa, asusi sopii sinne, jos jalassasi ovat legginsit. Tämä asu tuntuu myös ihanan rennolta päällä.

3. Käytä paljettihametta

Jos haluat pukeutua juhliin, joissa pitää olla tyylikäs, laita ruman joulupuseron lisäksi päällesi paljettihame. Se tekee asustasi juhlavan.

4. Hanki ylisuuri ruma joulupusero

Kun hankit ylisuuren ruman joulupuseron, voit käyttää sitä mekkona. Sen kanssa sopivat esimerkiksi polvisukat. Voit myös kietoa vyötäröllesi nauhan tai vyön.

5. Hanki tyyliisi sopiva ruma joulupusero

Rumia jouluneuleita on monenlaisia. Ehkä jokin niistä sopii hyvin tyyliisi, joten hanki juuri sellainen.

6. Käytä asusteita

Asusteet ovat kätevä keino muuttaa rumastakin joulupuserosta ihan erinäköinen. Joten leikittele asusteiden kanssa ja ruma joulupuserokin erottuu samalla edukseen.

7. Tunne olosi itsevarmaksi

Mitä itsevarmemmalta näytät, sitä paremmalta myös päälläsi oleva ruma joulupaita näyttää.

Kokeilitko jo näitä keinoja ja löysit oman keinon näyttää hyvältä myös rumassa joulupaidassa?

Lähde: Allwomenstalk