Aina kun käytössäsi on matkapuhelin, on sinulla käytössä väline, jollaa saat yhteyden miehen sydämeen.

Jokaisella hetkellä joku huomaa rakastuneensa toiseen ihmiseen. Se voi tapahtua monella eri tavalla. Jos haluat lyhentää huomattavasti sitä aikaa, joka kuluu syvemmän siteen rakentamiseen miehen kanssa, niin tämä on sinulle, koska tässä alla paljastetaan, kuinka saada joku rakastumaan itseen pelkkien tekstiviestien avulla.  

Tekstiviestittely suoraan miehen sydämeen toimii tämän alla olevan kaavan mukaisesti

1. Ensin aloitetaan typerällä viestillä

Ole erilainen kuin muut naiset ja lähetä miehelle jokin sellainen viesti, jossa kerrot itsestäsi jotain arvaamatonta. Miehet rakastavat kiehtovia naisia. Viesti voisi olla esimerkiksi tällainen: ”Heräsin tänä aamuna sattumalta aikaisin ja päätin ajaa heti heräämisen jälkeen rannalle katsomaan auringonnousua.”

2. Lähetä seuraavaksi söpö viesti

Saat miehen hymyilemään, jos lähetät hänelle seuraavaksi jonkin söpön viestin. Voit esimerkiksi kertoa siinä, kuinka olet tekemässä jotain ja se olisi ihanampaa, jos hän olisi tekemässä sitä sinun kanssasi.

3. Nyt olet valmis lähettämään hauskan ja vähän omituisen viestin.

Jos saat hänen nauramaan, olet valloittanut hänet. Siksi tässä vaiheessa viesti voi olla hauska ja ehkä myös omituinenkin. Viesti voisi olla esimerkiksi tämä: ” Kuulin juuri, että on mahdotonta aivastaa silmät auki.”

4. Siirry viestiin, jossa kerrot hänelle suoraan, että pidät hänestä.

Tässä vaiheessa voit lähettää jo viestin, jossa kerrot pitäväsi hänestä. Viesti voisi mennä esimerkiksi näin: ”Haluan kertoa sinulle tässä vain sen, että pidän sinusta todella paljon.”

5. Lähetä rohkea viesti.

Tässä kohdassa viesti voi kieliä jo siitä, että luotat siihen, että hän haluaa olla seurassasi. Lähetä hänelle vaikkapa tällainen viesti: ”Kuulin juuri yhdestä hyvästä elokuvasta. Katsotaan se tänä iltana yhdessä!”

6. Älä lähetä hänelle viestejä liikaa tai liian usein

Varma tapa saada mies rakastumaan, on se, että et lähetä hänelle viestejä liian usein. Jos joudut keskeyttämään jonkin tehtäväsi, jotta voit lähettää hänen viestiinsä vastauksen, et kunnioita silloin itseäsi. Lähetä viesti sitten kun sille on parhaiten aikaa.

7. Muista odottaa ensin hänen vastaustaan.

Tekstiviestittely on kuin tennisottelu, jossa pallotellaan viestejä keskenään. Joten odota ensin, että hän vastaa, ennen kuin lähetät uuden viestin. Jos lähetät hänelle viestejä peräkanaa ilman, että hän vastaa välissä, voit vaikuttaa takertuvalta ja ehkä ärsyttävältäkin.

Lähde: Yourtango