Tuntuuko, että miehesi kiinnostus on lopahtanut? Näiden vinkkien avulla saat hänet pysymään sinusta yhtä innoissaan kuin ennenkin!

Jokainen meistä varmaankin haluaisi parisuhteen, jossa intohimo ja rakastumisen tunne säilyisivät vielä alkuhuuman jälkeenkin, eikä suhteesta tulisi tasaisen tylsää kumppanuutta.

Monesta saattaakin tuntua, että miehen kiinnostus lopahtaa jossain kohtaa, ja se tuntuu tietysti pahalta. Deittailukin päättyy ikävä kyllä usein siihen, että alussa mies on sinusta aivan innoissaan ja ottaa sinuun jatkuvasti yhteyttä, mutta yhtäkkiä hänestä ei ehkä enää kuulu pihaustakaan.

Miten siis pitää miehen kiinnostus deittaillessa ja parisuhteessa yllä? Kokeilee seuraavaa 3 keinoa!

 1. Älä anna hänelle kuvaa, että olet hänestä riippuvainen tai takerrut liikaa
  Saatat omasta mielestäsi olla hyvinkin itsenäinen ja riippumaton, mutta mies saattaa muodostaa sinusta käsityksen, että takerrut häneen liikaa, vaikka et itse niin kokisikaan. Jos vaikkapa kysyt, miksei mies soittanut sinulle edellisenä iltana, saatat antaa kuvan, että olet hänen soitostaan riippuvainen ja iltasi meni pilalle. Et välttämättä tarkoita sitä laisinkaan näin, ja kyseessä oli vain viaton kysymys, mutta ole varovainen, ettet anna miehelle itsestäsi takertujan vaikutelmaa, sillä se karkottaa usein miehen kuin miehen.

 2. Vältä tyypillisiä ja tylsiä keskustelunaiheita
  Ole mielenkiintoinen ja ota esiin yllättäviä ja erikoisia puheenaiheita, jotka saavat miehen pitämään sinua virkistävänä ja poikkeuksellisena! Älä tyydy treffeillä puhumaan pelkästään töistä, säästä tai uusista kynsistäsi, vaan keksi puheenaihe, joka yllättää hänet. Tietysti arki hiipii väkisinkin jokaiseen suhteeseen jossain kohtaa, mutta suhteelle tekee hyvää, jos pystytte pitämään itsenne mahdollisimman kiinnostavina. Älä siis kysy, kuinka paljon hän tienaa tai pitääkö hän työstään, vaan keksi jotain erikoisempaa!

 3. Pyri olemaan yllättävä
  Kun mies ei pysty arvaamaan, mitä teet tai sanot seuraavaksi, tekee se sinusta poikkeuksellisen mielenkiintoisen! Hän nimittäin näkee sinut mysteerisenä ja yllättävänä, ja se kiehtoo häntä. Käytä myös huumoria ja kiusoittelua, sillä se sytyttää miehen!

  Ota vinkit haltuun ja pidä mies koukussasi!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Your Tango / Kuva: Henri Meilhac, Unsplash