Mitä isompi, sen parempi, julistaa muotilehti.

Pienet nenät ovat olleet pitkään valttikortti muotimaailmassa naisten kasvonpiirteiden osalta, mutta nyt tilanne on muuttumassa; niin Diorin kuin Yves Saint Laurentin kampanjoissa on ollut mukana useita malleja, joilla on kookkaammat nenät.

Italialainen muotilehti Grazia kutsuu isoa nenää ’The New Nose’ -nimellä ja on todennut, että mitä isompi nenä on, sen parempi.

Muotilehti nosti myös esiin malleja, joilla on isompi nenä. Yksi heistä on australialainen Julia Nobis, joka tällä hetkellä tähdittää Diorin mainoksia.

Kate Spaden syysmuotia esittelevät taas muun muassa artisti Anh Duong ja seksibloggaaja Karley Sciortino, joilla molemmilla on kookkaat nenät.

”Pienet nenät omaavat ovat söpöjä. Isot nenät omaavat ovat kauniita”, Sciortinokin on todennut.

Grazia mainitsi yhtenä esimerkkinä myös elokuva-alan ammattilaisen, Sofia Coppolan, joka on tähdittänyt Marc Jacobsin mainoksia. Yhdessä tuoreimmista mainoskuvista Coppola on sivuttain, joten hänen näyttävä sivuprofiilinsa ja nenänsä pääsevät hyvin esiin.

Isojen nenien vallatessa alaa, sen toivotaan myös vaikuttavan niin, etteivät aloittelevat mallit päädy kauneusleikkauksiin muuttamaan neniään pienemmäksi muodin takia.

Katso täältä kuvia mainituista malleista.

Lähde: Daily Mail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia