Mumbaissa asuvat naiset esittelevät erikoisia kotejaan – Katso videolta, miten ne eroavat meidän kodeistamme

Kaikkialla maailmassa ei tietysti asuta samantyylisissä kodeissa kuin täällä Suomessa. Kolme naista kaukaa täältä esittelevät omat kotinsa, joista löytyy paljon yllättäviäkin asioita.

Katso video kolmesta Intian Mumbaissa asuvasta naisesta, jotka esittelevät siinä kotejaan. Jos video ei näy, pääset katsomaan sitä myös täältä.

Ensimmäisenä kotiaan esittelee nainen, joka asuu alueella nimeltään Andheri West, jossa asuu paljon nuoria. Hän asuu melko suuressa asunnossa yhdessä kämppiksensä kanssa. Asunnossa osuu silmiin heti siellä oleva pinkki vessanpönttö, joka ei ole muodoltaan sellainen, kuin ne ovat täällä Suomessa. Asunnossa on peräti kaksi ilmalämpöpumppua, jollaisille taitaa olla aika usein käyttöä kuuman ilmaston takia. Asunnossa oleva pyykinpesukone näyttää myös todella erikoiselta, vanhalta sekä suurelta.

Toinen esittelyssä oleva koti sijaitsee Mumbaissa, alueella nimeltään Andheri East, jossa sijaitsee paljon yrityksiä. Tämän naisen asunto on suuri, ja siellä asuu myös hänen kissansa. Asunnossa on ovia, joiden takaa löytyy vielä toinen ovi. Tällaiset kaksoisovet ovat kuulemma Mumbaissa yleisiä. Keittiössä on jotain tuttua, jonka jopa sanotaan olevan suomalainen keksintö. Sieltä nimittäin löytyy astiankuivauskaappi. Makuuhuonetta on laajennettu parvekkeen puolelle, joka ei täällä noin helposti onnistuisi, koska talvella voisi tulla aika kylmä.

kolmas asunto sijaitsee asuinalueella nimeltään Varsova Beach, joka nimensä mukaisesti sijaitsee rannalla. Tämä asunto on näistä kolmesta ehdottomasti parhaimmassa kunnossa. Nainen asuu tässä asunnossa vanhempiensa kanssa. Se on Mumbaissa kuulemma aika yleistä, että asutaan vanhempien kanssa, koska se tulee silloin paljon halvemmaksi, kuin asuisi omassa asunnossa. Asunto on ihan rannalla, joten siitä on kauniit näkymät merelle. Ranta on kuitenkin likainen ja täynnä roskaa. Intialaisessa ruuassa käytetään paljon mausteita, jonka voi todeta tämän asunnon keittiössä sijaitsevasta suuresta maustekokoelmastakin.

Löydätkö näistä asunnoista mitään muuta erikoista, jos vertaat niitä suomalaisiin asuntoihin?


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.