Suihkutettava kynsilakka on tulossa markkinoille.

Brittiläinen Nails Inc. on kehitellyt uuden kynsilakan, jota myydään spraypurkissa. Ajatus suihkutettavasta kynsilakasta voi kuulostaa sottaisen lopputuloksen aiheuttavalta, mutta näin ei kuitenkaan ole.

Kynsien lakkaamista varten kynsiin täytyy ensin laittaa aluslakka, johon suihkutettava kynsilakka tarttuu, ja antaa sen kuivua. Sen jälkeen suihkutetaan kynsilakka ja sen kuivuttua ei tarvitse enää kuin pestä kädet ja kynsien ulkopuolelle mennyt väri peseytyy pois.

Tarjolle on tulossa kaksi erilaista sävyä. Alla olevassa Instagram-postauksessa näkyy toinen sävy ja jutun yllä kuvituksessa käytetyssä kuvassa toinen sävyistä.

Nails Inc. on suunnitellut erikoisen kynsilakkansa etenkin heille, joilla aika on kortilla – Nails Inc. onkin luvannut suihkutettavan lakan tarjoavan maailman nopeimman manikyyrin.

”Asiakkaamme ovat todella toivoneet tapoja vähentää aikaa lakan kuivumiseen sekä nopeaa, helppoa tapaa lakata kynnet, kun on jossain menossa. Se johti Paint Can -innovaation syntyyn”, Nails Inc:n perustaja Thea Green kertoi.

Alla vielä tarkemmat ohjeet suihkutettavan kynsilakan käyttöön:

1. Laita aluslakka ja anna kuivua. Voit myös halutessasi suihkuttaa aiemmin lakattujen kynsien ylle kynsilakkaa muuttaaksesi nopeasti väriä.

2. Ravista kynsilakkapurkkia ja noin 10-15 sentin etäisyydeltä suihkuta lakkaa kynsien alueelle. Peitä ja suojaa pinta, jonka yllä suihkutat kynsilakkaa.

3. Pidempään kestävän lopputuloksen (jopa 4 päivää) saadaksesi laita päällyslakkaa ja anna kuivua.

4. Pese kädet lämpimällä vedellä ja saippualla, jotta iholta lähtee ylitse mennyt kynsilakka pois.

Suihkutettava kynsilakka tulee saataville Englanissa 12. marraskuuta ja sitä voi myös tilata Nails Inc:n kotisivuilta.

Lähde: Seventeen