Häihin on syytä pukeutua sinne sopivalla tavalla. Kaikki eivät kuitenkaan tee niin.

Eräs morsian loukkaantui morsiusneitonsa asusta niin pahasti, että morsiusneito sai lähteä häistä kesken kaiken pois. Vaikka morsian oli tuntenut morsiusneitonsa lukioajoista asti, hän sai todeta vasta häissään, kuinka huonosti hän morsiusneitonsa silti tunsi. Morsiusneitoa kutsutaan tässä uutisessa nimellä Andy.

Mikä voi olla niin sopimaton asu, että häihin ei ole asiaa? Ainakaan valkoista ei kannata laittaa päällensä, koska se väri on tarkoitettu morsiamelle. Andylle oli varattu asu, joka oli morsiusneidolle sopiva asu, mutta Andy oli päättänyt vaihtaa asuaan.

Andy saapui häihin hääpuvussa ja päässään hänellä oli jonkinlainen hunnun tapainen päähine. Hän antoi erikoiselle asuvalinnalleen myös syyn. Hänen mukaansa hän oli vitsaillut jo lukiossa, kuinka hän saapuu ystävänsä häihin häämekossa. Andyn mukaan morsian oli silloin nauranutkin asialle.

Morsian suuttui asusta niin pahasti, että heitti Andyn häistään ulos. Morsian muisteli samalla myös, kuinka Andy oli ollut lukiossakin melkoinen kiusankappale. Morsian oli luullut, että Andy olisi muuttunut, mutta ei näköjään ollut.

Andy oli ehdottanut, että hän voisi vaihtaa asuaan, mutta se oli jo myöhäistä eikä hänelle ollut enää asiaa häihin.

Lähde: Mirror