Tapasi, miten laitat käden nyrkkin ja mihin peukalosi sijoittuu, voi paljastaa sinusta erilaisia piirteitä.

Erilaiset tavat, eleet, ilmeet, liikkeet ja mieltymyksetkin voivat paljastaa paljon siitä, minkälainen ihminen olet. Bright Side -sivuston mukaan paljastavien tapojen joukkoon lukeutuu myös se, miten laitat kätesi nyrkkiin.

Mitä tapasi sitten kertoo sinusta? Laita käsi nyrkkiin ja katso, mihin peukalosi tulee. Lue sen jälkeen alta tapaasi sopiva kuvaus.

1. Peukalo on nyrkin vieressä ja osoittaa ylös

Jos peukalosi lepää nyrkin vierellä ja osoittaa ylös, olet todella epäitsekäs ja pyyteetön tyyppi, joka laittaa muiden edut omansa edelle. Bright Siden mukaan sinulla on tapana auttaa muita, vaikka se voisi tuottaa sinulle vaivaa.

Sinä pyrit koko ajan niin oppimaan kuin kokoemaan uutta ja olet todella energinen, mutta joskus hieman kärsimätön. Kaltaisiasi ihmisiä kutsutaan aina seikkailullisiksi ja uhkarohkeiksi, mutta samaan aikaan monet eivät ymmärrä, miten usein tunnet olosi jännityneeksi ja kuinka paljon toisinaan kaipaat apua ja turvaa.

Kaipaat tunnustusta ja hyväksyntää, koska usein tapaat ihmisiä, jotka hyödyntävät kilttiä luonnettasi, mutta sinun vahva sisuksesi ei anna sinun pehmetä tai luovuttaa ihmisten suhteen. Jatkat edelleen muiden puolustamista ja suojelua, jos he sitä kaipaavat, mutta saatat tulla hieman varautuneemmaksi.

2. Peukalo on nyrkin ulkopuolella, sormien edessä

Jos tämä on tapasi laittaa käsi nyrkkiin, olet todella luova persoona. Olet ulospäin suuntautunut ja vedät puoleesi monenlaisia ihmisiä. Ystäväsi rakastavat sinua terävän mielesi ja vilpittömyytesi takia.

Bright Siden mukaan olet itsevarma, sinulla on vahva käsitys itsetunnosta. Olet ahkera ja ripeä, mikä tekee sinusta hyvän bisnesjohtajan ja tarmonpesän ystäviesi keskuudessa, mutta epäonnistumisen pelko usein estää sinua tekemästä rohkeita päätöksiä, koska se voi suuresti satuttaa tunteitasi.

Kaipaat usein hyväksyntää ja ylistystä. Tärkeintä kuitenkin on, ettet koskaan lakkaa uskomasta itseesi – silloinkaan, kun kukaan ei sano, kuinka hyvä olet. On kuitenkin mahdollista, että ympärilläsi on vain ihmisiä, jotka ovat kateellisia menestyksesi suhteen.

3. Peukalo on nyrkin sisällä

Jos peukalosi menee nyrkin sisään, olet uskomattoman hurmaava persoona. Bright Siden mukaan olet nokkela ja lennokas, mutta hieman ujo, joten nämä ominaisuudet eivät pääse täysin esiin. Tästä syystä monet mieltävät sinut vaiteliaaksi ja haluttomaksi kommunikoimaan.
Olet ajattelevainen ja pikkumainen ja joskus vaadit itseltäsi liikoja, mikä johtaa liialliseen ahdistumsieen. Sinulla on näkemystä ja pyrit siihen, ettei mikään häiritse sisäistä harmoniaasi. Sinun läheiset tuntevat olonsa oikein mukavaksi seurassasi.

Toisinaan tunnet itse olosi kestämättömän surulliseksi ajatellessasi, että et pysty helposti rakentamaan ihmissuhteita, liittymään uuteen tiimiin tai olemaan ihmisläheinen henkilö. Älä ota sitä kuitenkaan raskaasi, sillä Bright Siden mukaan sinun täytyy vain muuttua hieman joustavammaksi ja ystävälliseksi ja aiemmin sinun lähestymisen suhteen arastelleet ihmiset koettavat heti päästä olemaan tekemisissä kanssasi.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Kerro se kommenteissa!

Aiheesta uutisioi aiemmin MTV.

Lähde: Bright Side, MTV