Lahjavalintaan voi saada apua tähtimerkeistä.

Äitienpäivää juhlitaan toukokuun toisena sunnuntaina, joka tänä vuonna on 10. päivä. Nyt viimeistään alkaa olla aika tehdä lahjaostoksia, jotta lahjan ehtii hankkia ja tarvittaessa postittaa vastaanottajalle.

Lahjan valinta voi aiheuttaa kuitenkin monille päänvaivaa. OnBuy.com päätti auttaa täydellisen lahjan löytämisessä ja teetti kyselyn 1 688 naiselle siitä, mikä on heidän mielestään ihanteellinen lahja.

Vastaukset ryhmiteltiin sen jälkeen horoskooppimerkkien mukaan ja näin valikoitui jokaiselle tähtimerkille parhaiten sopiva lahja. Voit lukea nämä horoskooppimerkkeihin perustuvat lahjavinkit alta.

Oinas: Kalenteri/planneri

Oinas on työnarkomaani, mutta tekee mielellään kaiken täydellisesti. Tässä tapauksessa äiti ilahtuu, kun annat hänelle hienon kalenterin tai plannerin, jotta hän voi varmistaa, että pysyy ajantasalla ja asiat järjestyksessä.

Härkä: Itse tehty maalaus

Härkä on yksi rakastavimmista tähtimerkeistä, joka aina varmistaa, että läheisillään on kaikki hyvin. Siksi kannattaa antaa lahjaksi jotain persoonallista, kuten itse tehty maalaus. Näkemäsi vaiva lahjan eteen todella osoittaa, kuinka paljon rakastat äitiäsi.

Kaksoset: Luksuslaukku

Kaksosnaiset nauttivat olla huomion keskipisteenä, sillä se on heidän mukavuusaluettaan. Mikäpä toisi paremmin lisää huomiota kuin esitellä muille upeaa luksuslaukkua, jonka hän on saanut äitienpäivälahjaksi? Kaksoset ovat myös todella huolehtivia ja rakastavia, joten laukku on mys ansaittu lahja.

Rapu: Persoonallinen lahja

OnBuyn mukaan suurin osa rapunaisista sanoi, että haluaisi saada persoonallisen lahjan. Olisipa se laukku, muki tai t-paita, jos se muistuttaa rapua hänen rakkaistaan, tekee se hänet onnelliseksi. Rapu on kuitenkin tähtimerkkien kanaemo.

Leijona: Yhteensopivat korut

Leijonanaiset ovat taistelijoita. Leijona tietää, mikä on parasta eikä arastele sanoa ajatuksiaan ääneen. Hän tekee kaikkensa perheensä puolesta ja saadaksesi hänet tuntemaan olonsa osana laumaa, voisi mainio lahja olla yhteensopivat korut sinulle ja äidillesi.

Neitsyt: Kukka-asetelma

Neitsyt rakastaa olla kotona ja huolehtia kodistaan. Hän on myös auttamaton romantikko. Löydät neitsyen usein hoitamasta puutarhaa, joten tälle tähtimerkille sopiva lahja on kaunis kukka-asetelma.

Vaaka: Kirja

Vaa’at ovat haaveilijoita, jotka vapaa-ajalla nauttivat uppoutua hyvän kirjan tai mielenkiintoisen elokuvan maailmaan. OnBuyn mukaan ei ollutkaan yllätys, että suurin osa tämän merkin edustajista valitsi kirjat täydellisimpänä lahjana.

Skorpioni: Hajuvesi

Skorpionit ovat vietteleviä ja intohimoisia. Harvoin vastaan tulee skorpioni, joka saapuu tilaan ilman, että hänestä huokuu itsevarmuus. Siksi sopiva lahja edustaa skorpionin tätä puolta. Hänen lempihajuveden antaminen lahjana saa skorpionin tuntemaan olonsa vielä enemmän omaksi itsekseen.

Jousimies: Loma

Jos haluat tehdä jousimiehen onnelliseksi, on yksi asia, jota hän ehdottomasti rakastaa: matkustelu. Tällä hetkellä matkailu on pois laskuista, mutta voit ostaa lahjaksi loman myöhemmälle ajankohdalle.

Kauris: Kannettava tietokone

Kauris saattaa olla esimiehesi tai se työkaveri, joka painaa pitkää päivää. Jos äitienpäivälahja on menossa kauriille, on täydellinen lahja sellainen, joka helpottaa töitten tekemistä – kuten tuliterä kannettava tietokone!

Vesimies: Hieronta

Vesimies on ahkera ja kun hän päättää jotain tehdä, ei hän lopeta ennen kuin on saavuttanut tavoitteensa. Auta häntä rentoutumaan lahjoittamalla äitienpäivänä lahjakortti hierontaan tai kylpylään. Kunnon pitkä hieronta virkistää ja hän varmasti osaa arvostaa tätä elettä.

Kalat: Herkkukori

Jos äiti on tätä tähtimerkkiä, hän on epäitsekäs ja tekee kaikkensa perheensä eteen eikä pyydä mitään vastineeksi kuin rakkautta. Osoita tunteesi hänelle antamalla hänen hemmotella itseään luksusherkuilla ja viinillä. Hienostunut, näyttävä herkkukori oli kalanaisten meielestä mieluisin äitienpäivälahja.