Oman lapsen hoitamisesta on harvoin syytä vaatia palkkaa.

Mutta eräällä miehellä oli hyvä syy vaatia oman lapsen hoitamisesta palkkaa. Hänen olisi syytä vaatia vaimoltaan myös selityksiä vaimon käyttäytymisestä. Vaimon on sitä vastaan, että hänen tulisi maksaa miehelleen palkkaa, kun mies hoitaa heidän yhteistä tytärtään.

Mies on kysynyt muilta mielipidettä tähän ja moni on sitä mieltä, että mies ansaitsisi lapsensa hoidosta palkkaa. Syy siihen löytyy naapurin yksinhuoltajamiehestä, jonka kanssa vaimo käy usein elokuvissa ja syömässä. Naapurin miehellä on kaksi lasta, jotka ovat myös miehen hoidossa elokuva- ja ravintolaillan ajan.

Mies olisi tyytyväinen tilanteeseen, jos hän vain saisi lastenhoitopalkkaa

Yksinhuoltajamies maksaa usein illan ruokakustannukset, mutta siitä ei tietysti hyödy lapsia hoitava mies, vaan hänen vaimonsa.

Moni varoittaa miestä, että naapurin mies vie pian mieheltä vaimon kokonaan. Mies ei kuitenkaan kerro, että hän pelkäisi sitä, vaan haluaisi vain lastenhoidosta palkkaa. Hän ei itse välitä lähteä elokuviin tai syömään, joten hänestä on hyvä asia, että joku muu vie vaimon hänen puolestaan ulos.

Mies on mielissään siitä, että vaimo ei nalkuta siitä, että hän ei pääse syömään hienoihin ravintoloihin. Mutta onhan siinä suuri vaara, että vaimo rakastuu naapurin mieheen.

Lähde: Mirror