Miten saada mies mukaan vakavaan suhteeseen?

Ei ole helppoa aloittaa vakavaa suhdetta miehen kanssa, joka on sellainen mies, jonka haluaisi moni muukin. Miehet eivät osaa aina pukea sanoiksi sitä mitä he suhteelta tarvitsevat. Siksi naisten on syytä tietää mikä on miehille yleensä tärkein asia, joka pitää olla suhteessa kunnossa, jotta suhde voisi toimia.

Kun tämä asia on kunnossa, tuntee mies olevansa sitoutunut suhteeseen. Silti se ei ole aina kunnossa, eivätkä naiset ymmärrä mikä meni suhteessa pieleen. Varsinkin sellaiset miehet, joilla on vaikea sitoutua, tarvitsevat tätä yhtä asiaa ja se on se, että mies tuntee olonsa vapaaksi.

Tällä vapaudella ei tarkoiteta sitä, että miehen pitäisi päästä koko ajan omille menoilleen. Vapaudella tarkoitetaan esimerkiksi sitä, että miehellä on vapaus suorittaa tehtävänsä ja saavuttaa tavoitteensa. Mies ei halua tuntea olevansa velvollisuudesta naisen kanssa.

Mies haluaa olla suhteessa, jossa toinen osapuoli auttaa häntä saavuttamaan elämästä asiat, joita haluaakin. Jos nainen ei tee sitä, mies sysää naisen pois läheltään. Jos taas tekee, mies haluaa naisen yhä lähemmäs itseään.

Naisen on syytä antaa miehelle vapaus tehdä sitä mikä on miehelle tärkeää. Se kannattaa antaa miehelle heti alusta lähtien jo ennen kuin suhde kunnolla edes alkaa.

Lähde: Yourtango