Pelkäätkö, että tämä on todellinen syy sille, että miehesi pettää sinua? Saatat yllättyä, mutta pelkosi on luultavasti täysin aiheeton!

On olemassa lukemattomia erilaisia syitä sille, miksi mies pettää. Parisuhteessa oleva mies voi pettää naistaan hyvin erilaisista syistä, joista useimmat liittyvät hänen egoonsa, seksiin, vaihtelun tuomaan jännitykseen tai vaikkapa siihen, että parisuhde on yksinkertaisesti huonossa jamassa.

Yllättävää kyllä, naisten eniten pelkäämä syy on hyvin harvoin syynä sille, että mies pettää kumppaniaan, jonka kanssa on parisuhteessa.

Naisten eniten pelkäämä syy on, että mies on rakastunut toiseen naiseen. Tämä on kuitenkin yksi vähiten yleisistä syistä miesten uskottomuudelle.

Se, että hänellä on suhde, ei merkitse sitä, ettei hän rakastaisi sinua, tai että hän olisi rakastunut toiseen naiseen. Jos tilanne olisi tämä, hän luultavimmin jättäisi sinut toisen naisen takia, ja tietäisit kyllä.

Hyvä puoli onkin se, että jos miehesi pettää sinua, syy on hyvin epätodennäköisesti se, että hän oikeasti olisi rakastunut toiseen naiseen. Huono puolikin asiassa tosin löytyy: se, että miehesi pettää sinua!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Change Him / Kuva: Jen Theodore, Unsplash