On aina ikävä yllätys huomata, että mies onkin täysi peluri. Näistä merkeistä tiedät, että kannattaa juosta pakoon ja nopeasti!

Peluri tietää tarkkaan, miten saada haluamansa ja miten luikerrella tiehensä oikeaan aikaan. Pelurit tietävät yleensä niin takkaan mitä tekevät, että heitä voi olla todella vaikeaa erottaa oikeasti hyvistä tyypeistä.

Nyt mies kuitenkin paljastaa, millaisista merkeistä voit tunnistaa pelurin.

 1. Aggressiivisuus
  Peluri etsii yleensä lyhytkestoista seuraa, eikä hän siksi tuhlaa aikaansa rakentamalla suhdetta kanssasi hitaasti. Hän flirttailee sinulle saman tien, hukuttaa sinut kohteliaisuuksiin ja yrittää analysoida, onko sinut mahdollista saada sänkyyn nopealla aikataululla. Tämä aggressiivisuus on selvä merkki siitä, että hän ei välitä sinusta, tule sitä koskaan tekemäänkään.

 2. Yksinäinen susi
  Peluri toimii yleensä yksin, eikä hänellä ole ystäviä riippakivinään. Hänellä saattaa olla mukanaan siipimies tai jopa kaksi, mutta suuressa porukassa et häntä tule näkemään. Hän ei ole kiinnostunut tutustumaan sinun kavereihisi, eikä esittelemään sinulle omiaan.

 3. Narsismi
  Kiva tyyppi kyselee paljon sinusta ja haluaa oppia tuntemaan sinut, sillä hän on aidosti kiinnostunut. Pelurin tunnistaa yleensä siitä, että hän on äänessä jatkuvasti, sillä hän kokee, että hänen täytyy myydä itsensä sinulle. Peluri puhuukin suurimman osan ajasta vain itsestään, sillä mikä olisikaan sitä kiinnostavampi aihe?

 4. Kohteliaisuudet
  Peluri keskittyy yksinomaan kehumaan sinua, sillä se saa monet naiset laskemaan muuriaan. Peluria ei kiinnosta syvällinen keskustelu kanssasi, sillä hän haluaa vain lämmittää sinua keskustelua kiinnostavampiin aktiviteetteihin.

 5. Spontaaniuus
  Spontaaniutta pidetään yleensä hyvänä piirteenä, mutta pelurin kohdalla tämä ei pidä paikkaansa. Jos hän ehdottaa, että voisitteko tavata saman tien, se tarkoittaa suurella todennäköisyydellä, että hänen muut suunnitelmansa peruuntuivat. Kannattaa myös samalla varautua siihen, että hän peruu teidän tapaamisenne ilman tunnontuskia, jos jotain parempaa tekemistä ilmaantuu.

 6. Epämääräisyys
  Pelurilla on oma agendansa, ja siihen kuuluu erilaisten mahdollisuuksien avoimena pitäminen. Peluri ei yleensä sovikaan mitään sitovasti, vaan vastaa kaikkiin ehdotuksiin ”ehkä”. Moni peluri sanookin, että on ”valmis” suhteeseen oikeaan henkilön kanssa, mutta ei varsinaisesti etsi sellaista.

 7. Salailu
  Peluri ei halua paljastaa itsestään liikaa. Hän puhuu kyllä mielellään itsestään, mutta hän ei koskaan kerro mitään todella henkilökohtaista itsestään. Hän ei halua, että tapaat hänen ystäviään, eikä hän paljasta itsestään paljoa somessakaan. Yksi selvä merkki on myös se, että hän vahtii puhelintaan kuin haukka, ettet vaan löytäisi siitä kaikkien muiden naisten numeroita.

 8. Yöllä eläjä
  Sillä, saatko mieheltä viestejä iltaisin vai aamuisin on iso ero. Peluri lähettää sinulle mielellään viestejä öisin, sillä silloin hän tulee myös mielellään piipahtamaan luonasi. Häneltä on turha odottaa viestejä aamuisin, sillä häntä ei kiinnosta hengata kanssasi päiväsaikaan.

 9. Unohtelu
  Joillain miehillä saattaa oikeasti olla huono muisti, mutta jos mies on kiinnostunut sinusta, hän yrittää mustaa asiat, jotka kerrot hänelle itsestäsi. Peluri ei kuitenkaan tuhlaa energiaansa moiseen, sillä sinä et ole ainoa nainen, jonka juttuja hän esittää kuuntelevansa. Jos mies ei muista kunnolla edellistä keskusteluanne tai reagoi yhteiseen vitsiinne, joka syntyi edellisellä tapaamiskerralla, on kyseessä todennäköisesti peluri. Pelurin taakkana on se, että hän keskustelee niin monen naisen kanssa, että keskustelut yksinkertaisesti menevät peluriraukalla sekaisin.

  Kuulostivatko edelliset kohdat tutulta? Siinä tapauksessa kannattaa juosta ja kovaa!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Bolde / Kuva: Nordwood Themes, Unsplash