Mies kertoo: 10 tapaa, joilla mies viestittää haluavansa sinua

Toisen käytöksestä voi tehdä aina omat johtopäätöksensä.

”Meillä on yleensä noin sellaiset kolme tapaa, kun kyse on naisten iskemisestä”, kirjoittaa Frank Kobola naistenlehti Cosmopolitanin artikkelissa.

Kobolan mukaan alle listatut merkit kertovat siitä, että mies koettaa todella kovasti päästä vällyjen väliin kanssasi.

1. Hän nauraa kaikille vitseillesi. Voit olla hauska, mutta kukaan ei ole Kobolan mukaan niin hauska. Mies voi olla vain mielissään mahdollisesta seksisessiosta ja pitää kaikesta, mitä sanot.

2. Hän koskettaa alaselkääsi. Jotkut ihmiset ovat luonnostaan fyysisempiä kuin muut, mutta jos hän koskettaa alaselkääsi, hän on kiinnostunut.

3. Hän ostaa sinulle juomia. Tämä on nykypäivän – ja menneiden vuosikymmentenkin – soidinkutsu.

4. Hän tekstaa sinulle myöhään. Vaikka ne olisivat ihan tavallisia viestejä, harvoin kukaan on hereillä puoli neljältä aamuyöllä ja pelkästään miettii, millainen päiväsi oli.

5. Hän haluaa halailla. Olet hänen luonaan ja siellä on kylmä, mutta hänellä on vain yksi peitto. Mies voi ajatella, että jakaisitte peiton ja halailisitte sen alla, jotta ei olisi niin kylmä ja ehkä se sitten johtaisi johonkin muuhunkin.

6. Hän etsii sinut sosiaalisesta mediasta välittömästi. Hän ei malta odottaa edes pääsemistä kotiin ennen kuin tutkii profiiliasi ja selvittää, oletko jo varattu.

7. Hän haluaa lähteä yöelämästä pois esimerkiksi samalla taksilla. Hän ei edes asu lähistöllä, mutta asuntosi on silti ”matkan varrella”.

8. Huomaat hänen katselevan sinua toiselta puolen huonetta. Tämä voi olla joko todella suloista tai todella häiritsevää.

9. Hän koettaa mahtailla. Kobolan mukaan mies luulee olevansa hienovarainen koettaessaan ujuttaa osaamisiaan keskusteluun. ”Tsekkaa kuinka painava tämä baarijakkara on!”, ”Joo, juoksin tässä eräänä päivänä maratonin” ja ”Haluatko nähdä minun taikovan?”, Kobola antaa esimerkeiksi.

10. Hän sanoo ”Haluan sinua”. Miehet ovat aika suorapuheisia, Kobola päättää.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.