Maaliskuussa seksuaalinen vietti on maksimissaan eri tähtimerkeillä, ja makuuhuoneen puolella vilkastuu selvästi.

Maaliskuun 2016 horoskooppiennusteet ovat julki. Alla jaamme näkemyksemme ja uskomuksemme siitä, minkälaiselta tuleva kuukausi näyttää seksuaalisen käyttäytymisen ja makuuhuoneen aktiviteettien suhteen eri tähtimerkkien osalta. Oletko valmis ottamaan selvää, mitä tuleman pitää rakkauden, intohimon ja hekuman suhteen?

Tällaiselta maaliskuu näyttää eri tähtimerkkien osalta:

Oinas 21.3–20.4

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Oinas on maaliskuussa seksuaalisuuden tasonsa ja seksin määrän suhteen otettu ja onnellinen. Odotettu kiimakausi on alkanut, ja oinas voi hyvällä omalla tunnolla omistautua oman seksuaalisen hyvinvointinsa ja osaamisensa harjoittamiseen. Optimistinen ja omatoiminen oinas onnistuukin tyydyttämään taidokkaasti paitsi itsensä, myös potentiaaliset seksikumppaninsa. Oinaalle oivallisinta seksiseuraa ovat maaliskuussa härkä, kaksonen ja skorpioni.


Härkä 21.4–20.5

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Härkä hullaantuu maaliskuussa ja haluaa haastaa itsensä uudenlaisiin, uskomattomiin seksipuuhiin. Tämä tähtimerkki onnistuukin paitsi houkuttelemaan luokseen kovasti kosijoita, myös hurmaamaan potentiaaliset sänkykumppaninsa innokkuudellaan ja irstaudellaan. Tässä kuussa halukas ja himokas härkä kokee tarvetta hallitsemiseen ja jopa seksikumppaninsa alistamiseen. Härälle parhaita seksikumppaneita ovat maaliskuussa kalat, vaaka ja jousimies.


Kaksonen 21.5–21.6

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Kyltymätön kaksonen viettää maaliskuussa reittaita ja kauhistusta herättäviä seksikarkeloita. Näistä touhuista ei ulkopuolisille juurikaan kerrota. Kuhertelu julkisilla paikoilla ja kimppakivakaan eivät ole kaksosen osalta poissuljettuja tässä kuussa. Tämä kekseliäs tähtimerkki onnistuukin keventämään tunnelmaa sopivasti joka paikassa ja luomaan kiihkeän tunnelman, minne ikinä meneekin. Kaksonen nauttii maaliskuussa seksistä parhaiten kauriin, jousimiehen ja ravun kanssa.


Rapu 22.6–22.7

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Rapu reihaantuu maaliskuussa ja kaivautuu ulos kolostaan. Tämän tähtimerkin osalta seksi on tässä kuussa reipasta, rentoa ja riittoisaa. Koska ottajia riittäisi vaikka muille tähtimerkille jakaa, saattaa suosittu rapu rohkaistuneena ja riemukkaana sekoittaa seksin rakkauteen. Räväkkä ja rytmikäs seksi tahdittaa ravun tekemisiä koko maaliskuun ajan ja voisikin sanoa seksin jopa ohjailevan tämän tähtimerkin tekemisiä. Maaliskuussa ravulle otollisinta seuraa makuuhuoneen puolella ovat leijona, kauris ja härkä.


Leijona 23.7–22.8

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Maaliskuu näyttää leijonan seksuaalisen vetovoimaisuuden ja organismien lukumäärän osalta erityisen lupaavalta. Lannistumaton, leikkimielinen ja lupsakka leijona lumoaakin täysin potentiaaliset petikumppaninsa luontevuudellaan, lämminhenkisyydellään ja luotettavuudellaan. Leijonan syliin ja hellään huomaan on helppo langeta. Maaliskuu onkin tämän tähtimerkin osalta leiskuvaa lempeä ja laadukkaita seksisessioita täynnä. Leijonalle hekumallisinta seksiseuraa ovat maaliskuussa neitsyt, kaksonen ja kalat.


Neitsyt 23.8–22.9

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Nöyrä ja nuhteeton neitsyt saa maaliskuussa seksin saralla kyytiä. Neitsyt antautuukin täysin toisen, kokeneen ja kontrolloivankin, tähtimerkin vietäväksi. Seksi on tässä kuussa nopeatempoista, jopa jynkyttävää. Neitsyt ei pane pahakseen, vaikka hänen paikkansa pantaisiin helläksi. Neitsyt saa parhaimmat seksuaaliset nautintonsa maaliskuussa vesimiehen, jousimiehen tai skorpionin kanssa, mikäli tällaista seuraa on tarjolla.


Vaaka 23.9–22.10

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Vaaka on ei maaliskuussa seksuaalisia kohtaamisia välttele, vaan on varsin viekas, vaihtelunhaluinen ja vetovoimainen. Perinteiset seksiasennot eivät jaksa vaakaa innostaa tässä kuussa, vaan viriili ja voimaantunut vaaka kaipaa vapauttavaa ja vauhdikasta menoa. Maaliskuu onkin tälle tähtimerkille todellista seksuaalisen iloittelun ja innostuksen aikaa! Seksi on vaa’an osalta erityisen vastavuoroista maaliskuussa, mikäli hän onnistuu viettelemään petipuuhtiin joko kauriin, oinaan ja ravun.


Skorpioni 23.10–22.11

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Skorpionin maaliskuuhun kuuluu salamyhkäistä, suurenmoista seksiä ja samanaikaisia akteja seksikumppanin kanssa. Maaliskuussa tämä tähtimerkki onkin seikkailunhaluinen, suopea ja sisukas. Skorpionin voikin saada tässä kuussa suostumaan mitä eriskummallisimpiin seksipuuhiin ja synteihin. Skorpionin seksuaalisuus on maaliskuussa vailla vertaansa erityisesti jousimiehen, kaksosen ja neitsyen seurassa.


Jousimies 23.11–22.12

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Jousimies janoaa maaliskuussa seksiseuraa. Tässä kuussa seksin tulisi mielellään olla jatkuvaa ja jokapäivästä. Vaikka seksin harrastamisen ei tarvitse olla itsessään juhlallinen tilaisuus, jousimies kaipaa seksikumppaniltaan kuitenkin nyt erityisen paljon hyväksyntää ja jumalointia. Johdonmukainen ja jämäkkä jousimies perusteleekin seksin harrastamisen tässä kuussa järjellä, eikä tunteella. Jousimies saa tyydytettyä tarpeensa parhaiten maaliskuussa vaa’an, vesimiehen ja härän seurassa.


Kauris 22.12–19.1

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Kauris kaipaa on maaliskuussa kunnollista paneskelua. Seuraksi kelpaa mieluiten kypsä ja kykenevä petikumppani, joka osaa hommansa makuuhuoneen puolella. Kelvollinen ja tavanomainen kuhertelu ei tälle tähtimerkille nyt kelpaa, vaan kauris hakee erityisen kutkuttavaa kujeilua, kuumaakin kuumempia hetkiä ja äärimmäistä kiihottumista kiireiden vastapainoksi. Muut tähtimerkit kilvoittelevatkin vuoroin kauriin huomiosta. Kauris tyydyttyy parhaiten maaliskuussa vesimiehen ja kalojen ja neitsyen toimesta.


Vesimies 20.1–19.2

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Vesimiehen maaliskuu on seksin suhteen varsin vauhdikas, mutta edessä siintävät vakiintumispuuhat uhkaavat viedä villiyden petipuuhista ja muuttaa seksin vaatimattomaksi. Koska vesimies on tässä kuussa erityisen vapaamielinen, vastustamaton ja viehkeä, saattaa viaton flirttailu ja viekottelu viestiä muille tähtimerkeille vääränlaisia signaaleja. Vesimiehen onkin syytä olla varuillaan, jottei saa niskaansa muiden vihoja. Vesimiehen seksuaalisuus pääsee huippuunsa maaliskuussa ravun, oinaan ja kauriin kanssa.


Kalat 20.2–20.3

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Kalojen kutupuuhat käynnistyvät ja kukoistavat toden teolla maaliskuussa. Kalat mahtailevatkin tässä kuussa seksikumppaneidensa lukumäärällä tai vaihtoehtoisesti seksin määrällä. Koska seksin saralla riittää mielenkiintoa, kaloilla on tässä kuussa kaikkivoipa olo. Muiden tähtimerkkien edustajat voivat kokea kalojen ylpeilyn ja ylistävät vuodatukset kuitenkin hieman kukkoilevana. Kalan petipuuhat pääsevät maaliskuussa uusiin ulottuvuuksiin skorpionin, kaksosen ja leijonan seurassa.


Mitä sinun horoskooppisi lupaa maaliskuulle? Onko luvassa hekumallisia hetkiä ja minkä tähtimerkin seurassa? Jaa kanssamme alla kommenteissa!