Maailman täydellisin naisvartalo – tällaiset mitat ovat sitä tieteellisesti lähimpänä

Jokaisen naisen vartalo on omalla tavallaan kaunis.

Naisvartaloita löytyy monenlaisia, mutta silti eräs niistä on arvosteltu tieteellisesti täydellisimmäksi. Se pitää sisällään mittoja, joihin monikaan meistä ei yllä. Sillä ei ole mitään väliä, että onko näitä mittoja lähelläkään, mutta sitä voi olla mukava testata.

Näyttelijä Kelly Brook on yksi heistä naisista, joiden vartalot ovat lähes täydellisesti näiden täydellisen naisvartalon mittojen mukaisia. Tutkimus, johon nämä täydelliset mitat perustuvat, on tehty Texasin yliopistossa.

Tutkijat havaitsivat, että ihanteellinen naisvartalon korkeus on 1,68 metriä ja rinnan, painon sekä vyötärön ja lonkan suhde on 99 x 63 x 91 cm, jotka ovat lähes tarkasti Brookin mittoja. Siitä huolimatta hänkin on saanut kokea pilkkaa omasta vartalostaan. Kun hän julkaisi vuonna 2017 kuvan itsestään bikineissä, häntä haukuttiin valaaksi ja lihavaksi.

Joten oli naisvartalo sitten millainen tahansa, voi vartalonsa takia silti joutua ikävän arvostelun kohteeksi. Muista tämä, jos joku arvostelee sinun vartaloasi. Se on täydellinen, niin kuin meillä kaikilla naisilla!

Lähde: Yourtango


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.