Viime vuonna eikä ehkä tänäkään vuonna tule olemaan kovin hyviä hetkiä matkustamiselle, ja syynä on tietysti korona ja sen aiheuttamat rajoitukset.

Mutta vuosi 2021 on vasta alussa, eikä sitä voi vielä tietää, että miten hyvin tämän vuoden aikana matkustelu vielä tulee onnistumaan. Jos sinua jo kiinnostaa, että pääsetkö kuinka pian matkalle, lue tästä alta mitä horoskooppisi sinulle siitä sanoo.

Oinas

Tämä vuosi on täynnä yllätyksiä ja viime hetken matkasuunnitelmia lähellä oleviin kohteisiin läheisten kanssa. Teet paljon retkiä vapaa-aikanasi erityisesti helmikuun ja elokuun välillä.

Härkä

Matkailuvuosi on heikko heinäkuuhun asti, mutta elokuun jälkeiset äkilliset muutokset työssäsi tarjoavat sinulle matkailumahdollisuuksia ihan ulkomaille asti.

Kaksoset

Matkailuvuosi on epätasainen. Joka päivä voi monta syytä ja paljon suunnitelmia lomalle lähtemiseen ja sosiaalisiin velvoitteisiin, mutta työsi estää sinua jatkamasta suunnitelmia. Odotat hyvää tilannetta lähteä matkalle toukokuuhun asti.

Rapu

Vuosi alkaa mahtavilla matkasuunnitelmilla, joita riittää kesäkuuhun asti, mutta matkalle on vaikea lähteä perhesyiden takia.

Leijona

Perhe-asioitten takia matkustaminen ei ole ensimmäisenä prioriteettina syyskuuhun asti. Mutta sen jälkeen voi olla suunnitelmia pitkästä lomasta perheenjäsenten kanssa.

Neitsyt

Matkustamista on paljon kesäkuuhun asti, jonka jälkeen tulee pitkä tauko 21. lokakuuta asti, jolloin alkaa taas kova matkasuunnittelu.

Vaaka

Matkailu on vähäistä huhtikuuhun asti. Kesä-lokakuun aikana sosiaaliset velvoitteet pakottavat matkustamaan lyhyille matkoille ja aika lähelle. Työmatkoja rajoitetaan.

Skorpioni

Tämä vuosi tulee olemaan erittäin hektinen muiden perheenjäsenten tekemien matkasuunnitelmien takia, mutta matkalle päästään vasta elokuun lopussa.

Jousimies

Matkailu on etusijalla helmi-heinäkuun ajan. Kauan odotettu loma toteutuu tänä aikana, jonka jälkeen huomio siirtyy taas henkilökohtaiseen elämään, jolloin matkailu jää taka-alalle.

Kauris

Työmatkoja on tiedossa pitkin vuotta, mutta pienillä muutoksilla ja viivästyksillä, joten on hyvä olla joustava suunnitelmissa. Perheloma on tiedossa kesä-lokakuun välisenä aikana.

Vesimies

Matkailu on vähän koko vuoden ajan, mutta touko-heinäkuussa on tiedossa pientä kotimaanmatkailua.

Kalat

Kiireistä aikaa syyskuuhun asti, joten matkalle on vaikea päästä sitä ennen. Työ- ja lomamatkailua on ollut tätä ennen paljon, joten tämä tilanne on uusi ja vähän kiehtovakin.  

Nämä horoskooppien matkailuennusteet löytyvät Indianexpress-sivustolta.

Lähde: Indianexpress