Flirttailusta toki tiedät, jos olet jonkun mielestä viehättävä. Mutta muitakin merkkejä löytyy ja ne eivät näy niin selkeästi.

Ehkä luulet, että joku pitää sinusta romanttisella tavalla? Hän ei välttämättä kerro sitä sinulle eikä flirttaile kanssasi. Mutta näistä Independent -sivuston kokoamista merkeistä, voit sen arvata, jos hän pitää sinua viehättävänä. Hän voi paljastaa niillä sen huomaamatta tai pakosta.

1. Hän nauraa kanssasi

Moni varmasti nauraa kanssasi, mutta hän, joka pitää sinua viehättävänä, saattaa nauraa seurassasi helpommin. Se ei silloin tarkoita välttämättä sitä, että olisit jotenkin hauska, hän vain pitää sinusta niin paljon, että hymy on herkässä. Se on merkki siitä, että hän on avoimempi seurassasi, kun pystyy niin helposti nauramaan.

2. Laajentuneet pupillit

Se, että pupillit laajentuvat, voi olla merkki monesta eri asiasta. Mutta yksi niistä liittyy viehätyksen tunteeseen. Se ilmaisee sinulle siitä, hän pitää sinua vetovoimaisena.Tätä ei ihminen voi itse hallita, joten tämä vain voi tapahtua, jos joku pitää sinusta kovasti.

3. Fyysinen läheisyys

Jos hän haluaa olla fyysisesti lähelläsi, se on selkeä merkki siitä, että hän pitää sinusta. Ehkä hän koskettaa sinua varovasti, kun hän puhuu sinulle.

4. Hän matkii eleitäsi ja asentojasi

Tätäkin voi tehdä ihan huomaamatta, että jos pitää toisesta kovasti, matkii hänen kehonkieltään. Jos sinä esimerkiksi nojaat baaritiskille, hänkin saattaa tehdä sen, jos hän pitää sinusta.

5. Tietty äänensävy

Jos pitää toisesta, saattaa hänen seurassaan laskea omaa äänen korkeutta. Se voi tuntua siltä, että se tuntuu paremmalta ihastuksen seurassa.

6. Koskettaminen

Se on selvää, että jos hän haluaa kosketella sinua, hän pitää sinusta. Mutta hän saattaa samasta syystä kosketella myös itseään. Se voi tarkoittaa esimerkiksi omien hiuksien haromista, omaan kaulaan koskettelua tai omien huulien koskettelua.

7. Jatkuva puhuminen

Jos joku pitää sinua viehättävänä, hän ei todennäköisesti pysty lopettamaan sinulle höpöttämistä. Ehkä hän, jonka kanssa ei ole hiljaista hetkeä, pitää sinusta enemmän kuin luulet.

Lähde: Independent