Liittyykö sinun rakkauskielesi pienien palvelusten tekemiseen? – näin kartutat tätä kielitaitoasi

Rakkautta voi osoittaa monella eri tavalla. Näitä tapoja voidaan kutsua erilaisiksi rakkauskieliksi.

Yksi rakkauskielistä on se, että osoitetaan rakkaudenkohteelle rakkautta pienien palvelusten kautta. Tätä kieltä esitellään Purewow -sivustolla. Jotta tiedät, että puhutko parhaiten juuri tätä rakkauskieltä, valitse tähän alla olevaan kysymykseen sopivin vaihtoehto kohdista A, B ja C.

Tulet kotiin viikonloppureissun jälkeen – mikä seuraavista kolmesta tilanteesta tekee sinut iloiseksi?

A. Talo on siivottu perusteellisen hyvin

B. Sinua odottaa kotona kauniisti kääritty lahja

C. Kumppanisi antaa sinulle suuren halauksen ja halaa sinua kokonaisen minuutin ajan.

Jos valitsit kohdan A, puhut ehkä parhaiten juuri kieltä, jossa rakkautta osoitetaan palvelusten kautta. Arvostat silloin varmasti suuresti sitä, että joku toinen tekee puolestasi jonkin tehtävän. Tässä alla kerrotaan lisää tästä rakkauden kielestä ja siitä, kuinka siinä voi kehittyä vielä lisää.

Rakkauskieliä löytyy viisi erilaista – puhutko kenties sittenkin jotain näistä muista kielistä paremmin?

On tärkeää tunnistaa, että mitä rakkauskieltä puhuu parhaiten, jotta tunnet olevasi aidosti rakastettu. Rakkauskielesi antaa sinulle ns. sanavaraston, jonka avulla voit kertoa kumppanillesi mitä tarvitset ollaksesi onnellinen parisuhteessasi (sekä tietysti päinvastoin).

Rakkauskieliä löytyy peräti viisi kappaletta, vaikka joidenkin mielestä on vielä kuudeskin liittyen tällä hetkellä kovin digitaaliseksi muuttuneeseen maailmaan. Viisi jo hyvin tunnistettua kieltä ovat kuitenkin: myönteiset sanat toisesta, laatuaika yhdessä, lahjojen antaminen, fyysinen kosketus ja pienet palvelukset, jota tässä nyt esitellään.

Tätä se tarkalleen ottaen tarkoittaa, että rakkauskielesi on pienien palvelusten tekeminen

Jos sinua odottaa kotona valmiiksi tehty kotitekoinen ateria pitkän päivän jälkeen ja jo sen ajatteleminen saa sinut jo melkein pyörtymään, tämä kieli saattaa olla sinun rakkauskielesi. Ja jos sydämesi jättää lyönnin lyömättä, kun miehesi on pedannut sänkynne, sekin viittaa tähän rakkauskieleen. Se tarkoittaa sitä, että tunnet olosi rakastetuksi, kun puolisosi keksii tehdä ihan pieniäkin asioita, joilla helpottaa elämääsi.  

Tämän ei pidä tietysti tarkoittaa sitä, että puolisosi pitäisi tehdä suurin osa kotitöistä. Kyseessä ovat huomaavaiset teot sopivissa tilanteissa. Sellainen oikein hyvältä tuntuva teko voisi olla se, että saisit huonojen yöunien jälkeen jatkaa vielä aamulla untasi, koska miehesi nousisi aamulla yksin herättämään lapsia ja huolehtimaan heidän aamutoimistansa.

Tässä vielä viisi vinkkiä, kuinka saada suhde toimimaan, jos rakkauskielenäsi ovat pienet palvelukset

1. Kommunikointi on erittäin tärkeää

Kumppanisi ei ole ajatustenlukija, vaikka hän tietäisi rakkauskielesi. Ole tarkkaa mitä sanot, kun tarvitset jotain. Sen sijaan, että sanoisit rakastavasi sitä, kun kumppanisi tiskaa astiat, voisit sanoa, että kätesi ovat olleen viime aikoina kuivat, joten haluaisiko hän tiskata astiat muutaman päivän ajan, jotta kätesi parantuisivat.

2. Arvosta sitä, että kumppanisi yrittää puhua tätä rakkauden kieltä

Vaikka kumppanisi olisi pistänyt kahviisi, jonka hän sinulle tarjoilee, maitoa haluamasi kauramaidon sijaan, arvosta silti sitä, että hän on kuitenkin tehnyt vaivaa sen kahvin eteen.

3. Vältä turhaa säätämistä tai tee se ainakin vasta jälkikäteen

 Palataan edelliseen esimerkkiin. Jos menet heti kaatamaan kahvin viemäriin, tuskin tulet kovin pian saamaan uudelleen valmiiksi sinulle tehtyä kahvia. Muista, että hän on tehnyt sinulle rakkaudenteon, jota ei kannata siinä hänen edessään tuhota.

4. Älä tuomitse puolisosi omaa rakkauden kieltä

Ensimmäisessä kohdassa muistutettiin siitä, että puolisosi ei ole ajatustenlukija. Jos hän ei tee sinulle koskaan pieniä palveluksia, ei kannata heti olettaa, että hän ei rakasta sinua. Silloin voisitte yhdessä keskustella tapoja, joilla voitte osoittaa toisillenne rakkautta. Esimerkiksi pienien palvelusten rakkauskieltä voi käyttää loputtoman monilla tavoilla.

5. Keksi erilaisia mahdollisuuksia käyttää rakkauskieltäsi

On tietysti mukavaa, jos puolisosi suunnittelee syntypäiväksesi jotain suurta. Mutta rakkauskielen mahdollisuuksia löytyy kaikkialta, eikä niiden tarvitse olla välttämättä mitään suuria tekoja.

Lähde: Purewow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.