Lady Gagan rohkeat kasvomaskit tekivät vaikutuksen – MTV Video Music Awards 2020

MTV Video Music Awards 2020 järjestettiin Suomen aikaan maanantain vastaisena yönä 31. elokuuta.

Illan aikana nähtiin The List -sivuston mukaan huikeita esityksiä, mutta silti suurimman huomion taisivat viedä upean naisen, Lady Gagan, kasvomaskit. Hän pääsi esittelemään niitä katsojien iloksi kiitospuheidensa aikana useamman kerran, koska hänet palkittiin viisi kertaa.

Gagan kasvoilla nähtiin esimerkiksi vaaleanpunainen metallinaamio, joka oli sävy sävyyn hänen vyönsä kanssa. Suun edessä oli hopeinen verkko.

Toisen palkinnon kiitospuheessaan hänen kasvoillaan oli viininpunainen naamio, jossa oli kiinni syöksyhampaat sekä suuri määrä metallinastoja.

Seuraavassa naamiossa oli kiinni LED-näyttö, jonka valot mukautuivat hänen laulunsa mukaisiin ääniin. Tämän jälkeen hän käytti hopeasta ja kiiltävästä kankaasta tehtyä kasvomaskia, joka oli samanvärinen kuin hänen asunsa. Se muistutti vähän diskopalloa.

Lopuksi hän asteli yleisön eteen samassa diskopallolta näyttävässä kasvomaskissa, mutta hän oli lisännyt asuunsa pannan, jossa oli kiinni pitkiä ja vääntyneitä metallitikkuja. Se näytti ihan kruunulta, joka sopikin hyvin illan palkintokuningattarelle.

Katso vielä näiden kasvomaskien kuvia täältä!

Tässä alla näet myös hänen esityksensä, jossa hänellä on kasvoillaan LED-maski. 

Näet videon myös täältä!

Lähde: The List


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.