Kukaan ei tiedä, mitä kuningattaren salaisessa kirjeessä lukee.

Kuningatar Elizabethin taannoinen kuolema nostatti huomiota ja otsikoita ympäri maailmaa, ja kuningattaren perintöä on käyty läpi kansainvälisesti monissa eri medioissa.

Kuningatar hallitsi monen vuosikymmenen ajan, ja vaikka hän ja hänen elämänsä olivat tietyllä tapaa julkisesti paljon esillä, oli kuningatar omalla tavallaan myös mysteeri.

Eräs mielenkiintoa herättänyt yksityiskohtaa herättääkin nyt kuningattaren kuoleman jälkeen keskustelua. Kuningatar Elizabeth nimittäin kirjoitti salaisen kirjeen, ja kyseistä kirjettä ei saada avata ennen vuotta 2085.

Vuonna 1989, yli 30 vuotta sitten, kuningatar Elisabet II:n kerrotaan kirjoittaneen henkilökohtaisen kirjeen Sydneyn pormestarille ollessaan Australiassa. Nykyään kirje on Sydneyssä Queen Victoria Buildingissa hyvin suojattuna lasin takana.

Vasta vuonna 2085, yli 60 vuoden kuluttua, maailma saa vihdoin tietää, mitä kuningatar tuolloin kirjoitti paperille. ”Avaa tämä kirjekuori sopivana päivänä vuonna 2085, jonka sinä valitset, ja välitä Sydneyn asukkaille viestini heille”, kuningattaren kerrotaan sanoneen.

Todellinen mysteeri, mitä kirje pitää sisällään, ja miksi sen avaamista pitää odottaa lähes 100 vuotta sen kirjoitushetkestä!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib