Olet varmasti kuullut usein, mitä kaikkea ei mikroaaltouunin pidä laittaa.

Tässä on kuitenkin yksi asia, jonka luulisi olevan sinne kuulumaton asia. Meikkisienen voi nimittäin The List -sivuston mukaan laittaa mikroon. Niitä tehdään monenlaisesta materiaalista, joten ihan kaikenlaisia meikkisieniä sinne ei kuitenkaan tule laittaa.

Beauty Blender on meikkisieni, jonka voi pistää mikroon. No miksi se sitten pitäisi sinne pistää?

Olet varmasti tuskaillut meikkisienen puhdistamisen kanssa. Sen puhdistaminen on vaikeaa ja työlästä, eikä se tunnu edes tulevan puhtaaksi, vaikka sitä kuinka hankaa ja liottaa vedessä. Kun laitat Beauty Blender -meikkisienen tai samasta materiaalista tehdyn meikkisienen mikroon, saat sen taatusti putaaksi.

Käytä puhdistamisessa mikron kestävää kuppia. Laita sen pohjalle astianpesuainetta. Täytä kuppi vedellä puoleen väliin asti. Laita meikkisieni kuppiin ja kuppi mikroon täydelle teholle minuutin ajaksi.

Ota kuppi varovasti mikrosta, koska vesi ja meikkisieni ovat erittäin kuumia. Kun ne ovat jäähtyneet, purista vesi pois sienestä. Toista tämä vielä eli käytä meikkisieni mikrossa vielä toisen minuutin ajan, jos haluat että siitä tulee todella puhdas.

Lähde: The List