Yksi pari pääsee viettämään yön linnassa ja unet nukutaan tietysti vampyyrimaisesti arkuissa.

Etenkin kauhun ja vampyyritarinoiden ystävät voivat iloita, sillä halloweenina on tarjolla harvinainen mahdollisuus viettää jännittävä yö Transilvaniassa Branin linnassa, joka on toiminut inspiraationa Bram Stokerin romaanista tutun Draculan linnalle.

Airbnb järjestää kilpailun, jonka kautta yksi parivaljakko pääsee viettämään halloweenia kenties vampyyritarinoiden tunnetuimmassa paikassa. Yöpymistä isännöi Dacre Stoker, joka on Metron mukaan Draculan luoneen kirjailija-Stokerin sukulainen (great grandnephew) ja arvostettu vampyyriasiantuntija.

Lokakuun 31. päivä voittajakaksikko saapuu Stokerin romaanin päähenkilön, Jonathan Harkerin, tavoin linnaan auringon laskiessa hevosten vetämissä vaunuissa Transilvanian läpi. Linnassa he tapaavat Dacre Stokerin, joka kertoo kummitustarinoita ennen kuin hän jakaa voittajille historiallista näkemystä Draculan maailmasta ja kierrättää voittajia linnassa.

Voittajat pääsevät myös kynttiläillalliselle ennen kuin on aika siirtyä unille. Metron mukaan sänkyjen sijaan voittajat viettävät yönsä yleellisissä, samettisissa arkuissa – kumpikin omassaan.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa yli 18-vuotias ja voittajat lennätetään paikalle mistä tahansa päin maailmaa. Kilpailuun osallistuminen ei maksa mitään – se nimittäin tapahtuu kirjoittamalla 50-500 vastaus esimerkiksi englanniksi tähän kysymykseen: Mitä sanoisit kreivi Draculalle, jos kohtaisit hänet hänen omassa linnassaan?

Kilpailuun osallistujien kannattaa ottaa huomioon, että mukaan ei saa ottaa valkosipulia tai mitään sille tuoksuvaa, hopeakorut pyydetään jätettäväksi kotiin ja mitään ei mielellään saisi laittaa ristiin. Voittajia kehotetaan myös varomaan lepakoita linnan tornissa sekä sulkemaan kaikki verhot ennen kuin aurinko nousee – ja tiedoksi, kreivi ei pidä peiliselfieistä.

Kilpailuun voi osallistua 26. lokakuuta asti ja sen tarkat säännöt voit lukea täällä. Samalla sivulla voit myös osallistua kilpailuun.

Kiinnostaisiko sinua yö Draculan linnassa? Kommentoi alla!

Lähde: Metro