Innokkaimmat käyttävät keltaista meikissään myös muualla kuin poskissa.

Aikakone kaipasi keltaista toukokuuta parikymmentä vuotta sitten julkaistulla Keltainen-sinkullaan, laulaen ”Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu?” Nyt keltainen toukokuu on saapunut – ainakin meikkitrendien maailmassa.

Yellow blush ftw!!!! Inspired by @dausell and @verttivesala. For my eyes I used my go-to @nablacosmetics eyeshadows of the last days. Most creamy mattes I've come across so far. . Base: @coverfx Sunscreen Primer and @100percentpure Healthy Skin Foundation in Creme. Contour is a grey eyeshadow by @kikomilano with "Go, Charlie Brown!" eyeshadow by @catrice.cosmetics. Blush is "Buttercupcake" by @sugarpill, highlight is @essence_cosmetics "Snowflake" eyeshadow after using the Essence setting spray. Concealer is the Cover FX Cream Concealer in N X-Light, set with the @nevecosmetics High Coverage Mineral Foundation in Fair Neutral. . Eyes: NABLA eyeshadows in "Caramel" (incredible ), "Peach Velvet", "City Wolf", "Nereide" – and a touch of "Water Dream" on the center of the lids. I used Sugarpill's "Buttercupcake" and @makeupgeekcosmetics "Cocoa Bear" as well. . Lashes: @kissproducts Trio Lashes in short. I always wanted this kinda lash look and with these triple individuals it is so easy to achieve and comfortable to wear. Mascara is by Alterra. . Brows: @p2_cosmetics_official Brow Pomade and Alverde brow gel. . Lips: @makeupmonsterscosmetics liquid lipstick in "Just Add Marshmallows" . . #veganmakeup #veganbeauty #vegancosmetics #crueltyfreemakeup #crueltyfreebeauty #crueltyfreecosmetics #veganmakeupshare #veganbeautyaddict #nevecosmetics #nablacosmetics #nabla #makeupmonsterscosmetics #makeupmonsters #makeupgeek #makeupgeekcosmetics #kisslashes #lovekissproducts #100percentpure #coverfx #sugarpill #essencecosmetics #catricecosmetics #p2cosmetics #customlashes #grungeglam #undiscovered_muas #yellowblush #dausell #editorialmakeup #callingallcrafts

A post shared by sounthie [ˈsaʊntiː] (@sounthie) on

Allure kertoo, kuinka yleensä poskipunan kohdalla ei lähdetä kokeilemaan mitään kovin erikoista tyyliä tai sävyä, mutta nyt meikkitaiteilijat ovat innostuneet uusista tuulista eli keltaisesta poskipunasta. Trendi on valloillaan etenkin Instagramissa meikkitaiteilijoiden keskuudessa.

Huomiota herättävä meikkitrendi vaatii uskallusta, mutta on piristävä, odottamaton trendi kevään ja kesän ajalle. Alluren mukaan keltainen on kuitenkin yleisesti imarteleva väri.

”Monilla meistä on jo luonnostaan keltaisia sävyjä ihossa, joten keltainen poskipuna vain korostaa sitä, mitä meillä on ja antaa kauneusrutiineillesi uutta, kirkastavaa tehoa”, lehti kirjoittaa.

Jos tämä ei vakuuta, kannattaa ajatella keltaisen olevan persikan tai jopa ruskean kauan kateissa ollut sisarus; jos poskipunasi on keltainen, voi muu meikkisi olla näissä sävissä tai voit luoda kontrastia käyttäen punaista tai sinistä. Koska keltaista poskipunaa ei ole oikein saatavilla, voi trendiä toteuttaa Alluren mukaan keltaisen luomivärin avulla.

Alla on esimerkkejä tästä poskipunatrendistä. Jos haluat kunnolla rohkeampaa, keväistä ilmettä meikkityyliisi, voi keltaista käyttää muuallakin kuin poskissa ja myös tästä meikkityylistä on esimerkkejä alla – Coldplayn sanoin: It was all yellow!

bringing back the iconic yellow purple combo

A post shared by illuminatrix (@verttivesala) on

Lähde: Allure


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia