Innokkaimmat käyttävät keltaista meikissään myös muualla kuin poskissa.

Aikakone kaipasi keltaista toukokuuta parikymmentä vuotta sitten julkaistulla Keltainen-sinkullaan, laulaen ”Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu?” Nyt keltainen toukokuu on saapunut – ainakin meikkitrendien maailmassa.

Allure kertoo, kuinka yleensä poskipunan kohdalla ei lähdetä kokeilemaan mitään kovin erikoista tyyliä tai sävyä, mutta nyt meikkitaiteilijat ovat innostuneet uusista tuulista eli keltaisesta poskipunasta. Trendi on valloillaan etenkin Instagramissa meikkitaiteilijoiden keskuudessa.

Huomiota herättävä meikkitrendi vaatii uskallusta, mutta on piristävä, odottamaton trendi kevään ja kesän ajalle. Alluren mukaan keltainen on kuitenkin yleisesti imarteleva väri.

”Monilla meistä on jo luonnostaan keltaisia sävyjä ihossa, joten keltainen poskipuna vain korostaa sitä, mitä meillä on ja antaa kauneusrutiineillesi uutta, kirkastavaa tehoa”, lehti kirjoittaa.

Jos tämä ei vakuuta, kannattaa ajatella keltaisen olevan persikan tai jopa ruskean kauan kateissa ollut sisarus; jos poskipunasi on keltainen, voi muu meikkisi olla näissä sävissä tai voit luoda kontrastia käyttäen punaista tai sinistä. Koska keltaista poskipunaa ei ole oikein saatavilla, voi trendiä toteuttaa Alluren mukaan keltaisen luomivärin avulla.

Alla on esimerkkejä tästä poskipunatrendistä. Jos haluat kunnolla rohkeampaa, keväistä ilmettä meikkityyliisi, voi keltaista käyttää muuallakin kuin poskissa ja myös tästä meikkityylistä on esimerkkejä alla – Coldplayn sanoin: It was all yellow!

Lähde: Allure