Juo tätä kolmen aineksen herkullista ja terveellistä juomaa, joka saa ihonkin hehkumaan

Kukapa ei joisi taikajuomaa, joka tekisi hyvää sekä sisäisesti että ulkoisesti, ja olisi vielä kaiken päälle herkullista.

Sellaisia juomia on olemassa, joista yksi esitellään Indian Express-sivustolla. Tässä juomassa yhdistyy kolme hyvää asiaa: se on herkullista, terveellistä ja tekee iholle hyvää. Juoma tehdään kolmesta aineksesta. Samalla kun esitellään tämän juoman ohje, kerrotaan miksi sitä kannattaisi juoda.

Juomaan tarvitaan:

  • tomaattia
  • inkivääriä
  • korianteria

Sekoita kaikki ainekset mehuksi ja juo sitä joka päivä.

Kun juot tätä, tomaatit supistavat ihohuokosiasi, joka esimerkiksi vähentää mustapäitä. Inkivääri taas tasoittaa ihon sävyjä. Se myös laittaa suoliston toimimaan paremmin, joka vaikuttaa samalla myös siihen, kuinka hyvässä kunnossa ihosi on.

Tomaatit ja inkivääri yhdessä korianterin kanssa ovat tunnettuja ihon parantajia ja ne sopivat todella hyvin yhteen myös maun mukaan.

Aiemmin on uutisoitu, kuinka inkiväärishotin juominen aamuisin saa kehossa aikaan mielettömiä muutoksia. Tämän kolmen aineksen juoma sisältää inkiväärin lisäksi vielä kahta muuta ihmeainetta, joiden yhdistelmä on suorastaan taikajuomaa!

Lähde: Indian Express


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.