Avioliitot, jotka alkoivat näissä merkeissä, päätyvät todennäköisemmin eroon jo muutaman vuoden kuluttua.

Rakkautta ei ole helppo löytää – etenkään maailmanlaajuisen pandemian keskellä. Kun rakkaus lopulta löytyy, ei kuitenkaan ole yhdentekevää, mitä kautta rakkaasi tapaat.

Eräässä tutkimuksessa nimittäin todettiin, että se, mitä kautta pariskunta on toisiinsa tutustunut, saattaa hyvin pitkälti vaikuttaa pariskunnan nopeaan eroon.

Mistä tavasta on siis kyse? Arvasit oikein: jos pariskunta on alun perin tutustunut netissä, on todennäköisempää, että he eroavat ensimmäisen kolmen avioliittovuoden aikana. Tutkimustulokset paljastavat, että jos pari on tutustunut toisiinsa netissä, eroavat he 12 % todennäköisyydellä ensimmäisten kolmen vuoden aikana.

Jos pariskunta tapasi toisensa koulussa, eron todennäköisyys oli vain 8 %. Jos pari tutustui toisiinsa työn kautta, oli eron todennäköisyys enää 6 %, jos puolestaan baarissa, putosi todennäköisyys 3 %:iin. Kaikkein pienin todennäköisyys eroon oli heillä, jotka tapasivat toisensa ystävien tai perheen kautta. Heidän todennäköisyytensä erota ensimmäisen kolmen vuoden aikana oli enää 2 %.

Missä sinä ja kumppanisi tapasitte toisenne?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Cottonbro, Pexels