Jos kumppanisi sanoo nämä 9 asiaa sinulle, voi suhteenne olla päättymässä

Se, mitä kumppanisi sanoo sinulle, voi kertoa enemmän, kuin miltä päällepäin näyttää.

Merkit, jotka kertovat suhteen päätepisteestä, voivat vaihdella suuresti. Se, kuinka kumppanimme viestii meille sanallisesti, saattaa antaa vihjeen, mihin suuntaan suhde on etenemässä. Tässä on yhdeksän asiaa, joita kumppanisi saattaa sanoa parisuhteen päättymisen alkamiseksi.

1. ”Meidän ei tarvitse tehdä kaikkea yhdessä”

Vaikka yksinolo kuuluu myös parisuhteeseen, kumppani, joka työntää sinut pois, ei todennäköisesti ole enää tyytyväinen suhteeseen. Joten, jos kumppanisi alkaa sanoa sinulle asioita, kuten ”meidän ei tarvitse tehdä kaikkea yhdessä” tai muita ilmaisuja, joilla hän kertoo, että ei halua viettää aikaa kanssasi, saattaa se kertoa suhteen tulevasta päättymisestä.

2 ”Tarvitsen tilaa ja omaa aikaa”

Oma aika on tärkeää itse kullekin ja sopivaakin oikeassa määrin, mutta jos tämä tarve alkaa lisääntyä huomattavasti, voi se olla merkki, että kumppani haluaa pian erota.

3 ”Olen vain liian kiireinen viettämään paljon aikaa yhdessä juuri nyt”

Jos kumppanillasi on aikataulu, joka estää teitä näkemästä toisianne, on se kuin varoitusmerkki siitä, että ette todennäköisesti tule näkemään toisianne jatkossakaan, ainakaan parisuhteessa.

4 ”Olen liian kyllästynyt säännölliseen seksiin”

Suhde ei välttämättä tarvitse seksiä ollakseen onnellinen, mutta jos kumppanisi menettää kiinnostuksensa aikaisemmin tavalliseen ja nautinnolliseen seksielämään, suhteessa saattaa olla ongelmia.

5 ”Aivan sama…”

Kumppani, joka ei enää välitä suhteesta, saattaa lopulta myöntää välinpitämättömyytensä tällä sanallisella ilmaisulla. Joskus välinpitämättömyys on ohimenevää, mutta saattaa olla tie eroon.

6 ”Et koskaan…”

Jos huomaat kumppanisi aloittavan lauseen usein tällä tavalla, se voi olla vain merkki siitä, että parisuhde tarvitsee keskustelua molempien toiveista. Valitettavasti se voi myös olla merkki siitä, että kumppanisi on valmis suhteen päättymiseen.

7 ”Se ei ole minun vikani…”

Jos kumppanisi on tehnyt virheitä, joita hän kieltäytyy myöntämästä, asiat voivat olla huonolla tolalla suhteen osalta. Puolustautuminen saattaa myös kieliä siitä, että kumppani haluaa välttyä konflikteilta.

8 ”Olet niin huono kumppani”

Tällaisia sanoja saattaa tulla riitojen aikana, eikä se välttämättä tarkoita eroa, mutta jos kumppani alkaa toistumaan tätä ilmaisua, voi se olla merkki suhteen hiipumisesta.

9 ”…”

Sanonnassa vaikenemista pidetään myöntymisen merkkinä, mutta suhteessa se on asia, joka yleensä kertoo, että suhteen laatu ei ole kunnossa. Laadun heikkenemisen myötä, voi suhde päätyä eroon.

Jaa juttu myös kavereille!

Lähde: Bustle


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.