Monet tutustuvat toisiin ensin netin välityksellä ennen kuin he sopivat treffit fyysiseen maailmaan.

Vaikka tuntuisi siltä, että toisen tuntee hyvin jo netin perusteella, se ei ole välttämättä totta. Kun tapaa hänet oikeasti, voi tuntua siltä, että hän on täysin vieras ihminen. Nekin ovat sokkotreffit, vaikka olisi juteltu netin kautta jo usein ennen tapaamista. Tässä alla on viisi varoitusmerkkiä, joita pitää silmällä, kun tapaa jonkun ensimmäisen kerran. Jos hän tekee yhtäkään niistä, on syytä lopettaa treffit ja poistua paikalta.

1. Hän ei ole selkeästi päästänyt irti menneisyydestään.

Se ei ole hyvä merkki, jos hän puhuu treffeillään paljon menneisyydestään esimerkiksi lapsuudessa kokemistaan ongelmista. Tuo on todennäköisesti vain vuoren huippu ja saisit kuulla seuraavilla treffeillä paljon lisää hänen menneisyytensä ongelmista.

2. Hän on hieman liian innostunut sinusta.

Jos hän käyttäytyy siten, kuin olisit vastaus hänen rukouksiinsa, se on ensitreffeillä liikaa.

3. Hän on liian tunkeileva.

Se voi tuntua jopa ahdistavalta, jos hän olettaa heti alussa, että teillä on meneillään jo jotain vakavaa. Sellaisella tyypillä on taipumusta olla hiukan pakkomielteinen ja tukahduttaa suhde jo heti alkuunsa, joten ei kannata edes kokeilla aloittaa suhdetta.

4. Hän kohtelee tarjoilijoita huonosti.

Se on aika varmaa, että jos hän kohtelee treffeillänne muita esimerkiksi tarjoilijaa huonosti, hän tekee sitä jossakin vaiheessa myös sinulle.

5. Hänen arvonsa eivät ole selkeästi samanlaiset kuin sinulla.

Voit saada selville jo hänen esittämistään kysymyksistä, onko teillä samanlaiset elämänarvot ja suunnitelmat. Jos ei, niin suhde ei ehkä toimisi hyvin.

Lähde: Yourtango