Nämä viisi sävyä ovat tänä syksynä trendikkäimmät kynsilakkojen kohdalla.

Syyspäiväntasaus on jo vietetty, joten tähtitieteen kannalta kesä on viimein ohi ja syksy on koittanut. Se tietää myös sitä, että pirteät, kesäiset kynsilakkasävyt saavat jäädä kaappien kätköihin ja tilalle tulevat uusiin syysvaatteisiin sopivat kynsilakkasävyt.

Tänä syksynä kynsissä ihastuttavat seuraavat viisi sävyä, jotka ovat Pure Wow’n mukaan trendikkäimmät tätä vuodenaikaa ajatellen.

Kimalletta glitterillä

Kimalteet ovat taas täällä. Lakkaa kynsiesi kärjet värikkäällä glitterillä, joka antaa kynsille hohtavan ulottuvuuden. Tai laita kolme kerrosta pelkkää kimaltavaa glitterlakkaa kynsillesi kiiltävän lopputuloksen saadaksesi.

Kehäkukkaisa oranssi

Tämä sävy ei suinkaan ole liian kirkas syksyä ajatellen, sillä sävy on kynsissä lähempänä kehäkukkamaista oranssia kuin keltaista ja Pure Wow’n mukaan se sopii yllättävän imartelevasti lukisille eri ihonsävyille. Se sopii myös hyvin väriään vaihtavaan luontoon.

Palanut oranssi

Tämäkin sävy muistuttaa ruska-aikaa ja sopii hyvin tähän vuodenaikaan. Se on myös hieman odottamattomampi valinta kuin karamelliomenan punainen, joka on yleinen syyssävy. Palanut oranssi on rikas sävy, joka näyttää etenkin tummempien ihonsävyjen rinnalla imartelevalta.

Syvänsininen

Tämä syyssävy on hieman kirkkaampi kuin laivastonsininen, mutta hillitympi koboltinsiniseen verrattuna. Syvänsininen näkyy, mutta ei ole liian räväkkä. Pure Wow’n mukaan se kannattaa ottaa syksyn neutraaliksi sävyksi ja päästää tyypilliset hailakat vaaleanpunaiset tauolle.

Eloisa valkoinen

Valkoinen kynsilakka on tämän syksyn kynsitrendeissä mukana. Se on idioottivarmasävy, joka sopii kaiken kanssa suloisista mekoista lämpimiin syysneuleisiin.

Katso sävyvinkkien kuvat ja lakkaesimerkit täältä.

Lähde: Pure Wow