Toukokuussa on tulista menoa.

Toukokuun 2016 horoskooppiennusteet ovat julki. Alta voit lukea ennustukset siitä, minkälaiselta tuleva kuukausi näyttää seksin saralla ja hekumallisuuden suhteen eri tähtimerkkien osalta. Oletko valmis kuulemaan, minkälaisia hetkiä sinulle on luvassa tässä kuussa makuukammarin puolella?

Tällaiselta toukokuu näyttää eri tähtimerkkien osalta:

Oinas 21.3–20.4

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Oinas on otollista seuraa makuukammarissa, mutta aikailee ja pohtii turhia; sängyssä kun olisi hyvä heittää välillä aivot narikkaan ja antaa tunteen ja rakkauden palon viedä. Oinas on kuitenkin hyvin aulis ja ottaa kumppaninsa kunniallisesti huomioon, mistä se saa runsaasti kiitosta muilta. Oinaalle parasta seksiseuraa ovat toukokuussa härkä, kalat, ja jousimies.


Härkä 21.4–20.5

Hekumaindeksi: ♥

Härkä viettää toukokuuta hiljaiselossa ja keskittyy hääräilemään omia juttujaan. Koska petitouhut eivät härkää nyt liiemmin kiinnosta, härkä keskittyy mielummin rakentemaan ja kehittelemään elämänsä muita osa-alueita. Kuun loppupuolella näyttäisi siltä, että härän fengshuit asettuvat paremmin kohdilleen. Härälle oivallisinta seksiseuraa ovat tässä kuussa skorpioni, kauris ja vesimies.


Kaksonen 21.5–21.6

Hekumaindeksi: ♥♥

Kaksonen kiinnittää huomionsa tässä kuussa muihin asioihin, eikä seksi tunnu olevan päällimmäisenä mielessä. Kaksosen aura viehättää muita tähtimerkkejä ja Jupiterkin on oikeassa kulmassa, joten kaikki ennusmerkit enteilevät, että seksin suhteen kaiken pitäisi olla kunnossa ja petipuuhien loistokkaita. Jokin kuitenkin pidättelee kaksosta; ehkäpä syyllisyys jostakin tekemättömästä asiasta? Kaksosen kanssa pariutuvat toukokuussa parhaiten kauris, kalat, ja rapu.


Rapu 22.6–22.7

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Rapu on ronskilla tuulella toukokuussa, eikä sanoja tai rakkaudellisia tekoja säästellä. Rapu villiintyy auringosta ja lämmöstä niin, että käyttäytyy tavanomaista rennommin ja lupsakammin rakkauden rintamalla. Sinkku-ravulla riittää nyt ottajia, ja rapu osaakin ottaa potentiaalisista kosijoista kaiken irti. Toukokuussa ravun rakkaus on ylitsevuotavaa erityisesti leijonan, oinaan ja kaksosen kanssa.


Leijona 23.7–22.8

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Leijonalla on toukokuussa ärjyvä rakkauden nälkä, eikä huuma ja himotus näytä laantuvan kuukauden mittaankaan. Kuumana käyvä leijona kaipaa tässä kuussa rajumpia otteita ja hurjia akrobaattisia taidonnäytteitä. Tässä kuussa seksin saralla ei tyydytä, eikä himmailla. Leijonan kanssa makuuhuoneen puolelle löytävät toukokuussa todennäköisimmin vaaka, kauris tai härkä.


Neitsyt 23.8–22.9

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Neitsyt ei halua enää pettyä sänkypuuhissa, joten päättää ottaa ohjat omiin käsiin. Kohtalonsa saattelemana neitsyt löytää itsensä keskeltä mitä epätodellisimpia orgasmeja ja sensuaalisia nautintoja. Neitsyt kokeekin tässä kuussa kutkuttavaa ja hillitsemätöntä kiimaa, jota voisi kuvailla ekstaasimaiseksi elämyksekseksi. Toukokuussa neitsyt viettää parhaat seksihetkensä vesimiehen, oinaan tai ravun seurassa, jos näitä tähtimerkkejä on näköpiirissä.


Vaaka 23.9–22.10

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Vaaka viehättyy tässä kuussa eksotiikasta ja ainutlaatuisuudesta. Innokkaan vaa’an sänkyyn saattaakin tässä kuussa päätyä myös sellaisia don juan -kandidaatteja, joita vaaka ei muulloin kuin äärimmäisessä seksin janossaan kelpuuttaisi itseään tyydyttämään. Koska tarve on valtava ja puute suuri, saattaa vaaka vapautua estoistaan täysin. Toukokuussa vaaka saa parhaat seksuaaliset nautintonsa jousimiehen, kalojen tai neitsyen kanssa.


Skorpioni 23.10–22.11

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Skorpioni käy tyypilliseen tapaansa kierroksilla ja ylivilkkaana. Villiä menoa ja adrenaliinia sekä vauhtia ja vaaratilanteita riittää tämän tähtimerkin ryhtyessä seksikumppanin piirityspuuhiin. Skorpionin sensuelli puoli pääsee toukokuussa hyvin esiin, eikä tuhmempiakaan otteita tai asentoja arastella. Tässä kuussa skorpionin kannattaa hakea seksiseuraa kaloista, kaksosesta tai leijonasta.


Jousimies 23.11–22.12

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Jousimies on suhteellisen viriili seksuaalisen suuntautumisen puolesta tässä kuussa, mutta dominoivan luonteensa vuoksi saattaa aika ajoin joutua tyytymään oman käden oikeuteen. Ja kun jousimies päättää, mitä haluaa, se myös tyypillisesti saa jämäkästi tahtonsa läpi tilanteessa kuin tilanteessa. Seksikumppanin ei auta kuin vikistä ja totella jousimiehen mahtikäskyjä makuukammarin puolella. Toukokuussa jousimiehelle parhainta seksiseuraa ovat kauris, härkä ja vaaka.


Kauris 22.12–19.1

Hekumaindeksi: ♥♥

Kauris on maltillinen ja kiihottuu tässä kuussa pienestä. Jo katse tai hellä kosketus voivat nyt laukaista seksuaalisen vietin kauriissa. Intiimit hetket ja seksuaaliset unet piinaavat kaurista, joka kuitenkin joutuu monilta osin kärvistelemään löytääkseen sopivan seksikumppanin tai saadakseen riittävästi seksiä osakseen. Toukokuussa petipuuhat roihahtavat tämän tähtimerkin osalta parhaiten neitsyen, vesimiehen ja ravun kanssa.


Vesimies 20.1–19.2

Hekumaindeksi: ♥

Vesimiehen viettelykset on nähty, eikä tämä kuu tuo helpostusta seksuaaliseen latautumiseen. Vesimies viettääkin aikaansa nyt mielummin rauhoittuen, kuin kiimaansa taltuttaen. Koska tuliset, himokkaat hetket eivät olet nyt ensimmäisenä mielessä, vesimiehen romanttinen ja tunteellinen puoli pääsee nyt paremmin esiin. Toukokuussa vesimies kelpuuttaa seksiseuraksi mieluiten skorpionin, vaa’an tai kaksosen.


Kalat 20.2–20.3

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Kalat ovat nyt tyytyväisiä siihen, mitä seksin saralla tapahtuu ja mitä kuu tuo tullessaan. Hekumallisuus on tasaisen varmaa tämän tähtimerkin osalta, mutta rakkauden roihu ei ole suinkaan sammunut, eivätkä intohimon tuulet nekään seestyneet. Kaloilla on toukokuussa kaikki mukavasti seksin määrän ja seksuaalisen nautinnon intensiteetin suhteen, mikä johtuu Venuksen oikeasta asennosta taivaan kartalla. Kaloille mielekkäintä seksiseuraa ovat tässä kuussa leijona, rapu ja härkä.


Mitä sinun horoskooppisi lupaa hekuman suhteen toukokuulle? Jaa kanssamme alla kommenteissa!