Uusi vuosi tuo mukanaan uutta virtaa ja seksuaalista energiaa. Seksuaalinen vietti näkyy vahvasti oinaassa ja härässä, mutta myös leijona pääsee nauttimaan himokkaista hetkistä. Kaloja ei tässä kuussa onnista niinkään seksuaalisuuden suhteen.

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin, ja tammikuun eroottinen horoskooppiennuste on julki. Uudet kujeet ja seksuaalinen energia näkyvät myös erittäin vahvasti tietyissä eläinkunnan tähtimerkin edustajissa – varsinkin oinailla, härillä ja leijonilla – joilla ei tässä kuussa ole pulaa petiseurasta saati aktien lukumäärästä. Sen sijaan etenkään kauriit, vesimehet ja kalat eivät ole niin onnekkaita ja himokkaita.

Oletko valmis näkemään oman seksiennusteesi tammikuulle? Jatka lukemista eteenpäin…

Tällaiselta tammikuu näyttää eri tähtimerkkien osalta:

Oinas 21.3–20.4

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Oinas innostuu sunnnattomasti vuoden vaihtumisesta, mikä näkyy tässä tähtimerkissä syttymisenä makuuhuoneen puolella. Naarasoinas on tammikuussa erityisen kiinnostunut maskuliinista uroista, jotka tihkuvat eroottista testosteronia ja adrenaliinia. Oinas innostuukin seksisessioiden myötä irrottamaan sokan ja räjäyttämään tajuntansa uusiin sfääreihin. Oinas on myös tässä kuussa hyvin innokas kokeilemaan eri seksiasentoja, joten tämän tähtimerkin kanssa ei ei käy aika pitkäksi petipuuhissa. Oinaan onnenpäivät seksin suhteen ovat tammikuun 12, 15 ja 22 päivä.


Härkä 21.4–20.5

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Härällä onni kääntyy, ja rakkaus roihahtaa tammikuussa. Härkä, jolla ottajista ei ole ollut aiemminkaan pulaa, kokee nyt todellisia onnen hetkiä, kun seksuaaliset himot kohtaisivat useamminkin eri tähtimerkin edustajan kanssa. Härkä joutuukin tekemään päätöksiä sen suhteen, kuinka monen kanssa ja kuinka usein jaksaa harrastaa villiä ja vauhdikasta vaakamamboa. Härän himokkuuden huomioon ottaen ei kimppakivakaan ole poissuljettua tässä kuussa. Härkällä on seksi hallussa erityisesti tammikuun 3, 8 ja 29 päivä.


Kaksonen 21.5–21.6

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Pitkän rauhallisen jakson jälkeen kaksonen on tammikuussa oikukas, mikä näkyy tämän tähtimerkin seksuaalisissa mielialoissa. Kaksonen haluaa kokea vähän väliä vauhtia ja vaaratilanteita, kun taas hetken päästä kaksonen saattaa olla hyvinkin rauhallinen ja kaivata rajujen otteiden vastapainoksi rakkauden lämpöä ja intiimiä hellimistä. Tässä kuussa naispuolinen kaksonen ei edes välttämättä tiedä itsekään mitä haluaa, vaan on täysin kiimansa ja klitoriksensa vietävissä. Muilta tähtimerkin edustajilta odotetaankin joustavuutta ja ymmärrystä ailahtelevan kaksosen suhteen. Kaksonen on seksikkäimmillään kottikärryasennossa tammikuun 3, 11 ja 16 päivä.


Rapu 22.6–22.7

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Rapu on ajatunut seksuaaliseen ahdinkoon, mikä purkautuu hitaasti ja tuskallisesti. Kiimainen rapu haluaisi rakastella rajusti, mutta sukset ovat yhä hieman ristissä muiden tähtimerkkien edustajien kanssa. Muitakaan rapujakaan ei juuri näköpiirissä ole tai sitten rapu on liian ujo rohkaistuakseen ottamaan ohjat omiin käsiinsä. Seksuaalisen patoutuneisuuden parissa kamppaileva rapu päätyynkin oman käden oikeuden myötä pitämään itsensä tyytyväisenä kuivakauden ajan. Ravun jalkojen välissä koetaan kuumimmat hetket tammikuun 10, 19 ja 27 päivä.


Leijona 23.7–22.8

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Leijona on piristyy ja aktivoituu tammikuussa huomattavasti seksuaalisuutensa suhteen, ja tämän voi todeta – ja haistaa – jo kaukaa! Joulukuun kuivahko kausi on tehnyt tehtävänsä, ja tässä kuussa leijona kaipaa eläimellistä seuraa makuuhuoneen puolella. Leijonan seksuaalinen latautuminen on nyt äärimmäilleen venytettyä. Tämän vuoksi leijona laukeaa erityisen voimakkaasti, ja vällyjen välistä voikin kuulua yllättävänkin kovia karjahduksia tässä kuussa. Tämän tähtimerkin on syytä varautua melkoiseen himojen hulabalooseen tässä kuussa. Leijonaa lykästää seksin suhteen parhaiten tammikuun 11, 15 ja 21 päivä.


Neitsyt 23.8–22.9

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Neitsyt rauhoittuu seksuaalisen viettinsä puolesta tammikuussa, mutta rakkauden liekki palaa silti vahvana. Kun neitsyt on kerran antanut seksihimoilleen vallan ja päässyt nauttimaan uskomattomista orgasmeista, ei tämä tähtimerkki halua hevillä luopua hekumallisista hetkistään. Neitsyt iloitteleekin yhä vauhdikkaasti vällyjen välissä ja antaa halujensa viedä. Tämän tähtimerkin tajunnan veisi tässä kuussa parhaiten kanveesiin skorpioni tai vaaka. Neitsyen parhaat päivät rakasteluun ovat nelinkontin tammikuun 1, 9 ja 26 päivä.


Vaaka 23.9–22.10

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Vaaka väsähtää tammikuussa ja kyllästyy tammikuussa tylsään seksielämäänsä. Vaaka kaipaisi jonkun, joka näyttäisi hänelle tien seksuaaliseen valaistumiseen ja taivaallisiin orgasmeihin, mutta ajautuu kerta toisensa jälkeen tavanomaiselta tuntuvan seksin pariin. Koska tämä tähtimerkki ei saa sitä mitä haluaa, vaaka turhautuu, mikä näkyy siinä, että vaaka ryhtyy kuun loppupuolta kohden viekkaalla tavalla seksikkääksi. Vaa’an onkin syytä olla varuillaan, etteivät himot johdattele hakemaan huomiota vääränlaisilta henkilöiltä ja tekemään vääriä ratkaisuja hetken huumassa. Vaaka on erityisen viiriilinä tammikuun 16, 20 ja 25 päivä.


Skorpioni 23.10–22.11

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Skorpionin tarmo on tunnetusti loputon seksin suhteen. Tammikuussa skorpioni kohtaa kuitenkin ennennäkemättömän haasteen seksuaalisen kestävyyden ja jaksamisen suhteen. Skorpionin onkin muistettava antaa itselleen aikaa hengittää ja levätä, jotta kroppa ja mieli voivat palautua. Pitkään jatkunut seksuaalinen virittyneisyys vetää skorpionin myös tässä kuussa väsyneeksi ja veteläksi; tämä tähtimerkki ei jaksa innostua seksistä – tai ainakaan erikoisemmista seksiasennoista kuin lähetyssaarnaajasta – liiemmin. Skorpionin seksikkäimmät päivät ovat tammikuun 2, 12 ja 16 päivä.


Jousimies 23.11–22.12

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Jousimiehen villi ja vapautuneempi puoli pääsee oikeuksiinsa tammikuussa, kun joulukuun stressi ja kiireet ovat vaihdoin ohitse. Jousimiehen aktit ovatkin tässä kuussa erityisen voimakkaita ja vapisuttavia. Naispuolisella jousimiehellä onnistaisi seksin suhteen parhaiten tässä kuussa härän kanssa, kunhan jousimies uskaltaisi ottaa härkää ’sarvesta’. Jousimiehen kanssa samalla aaltopituudella ovat myös tässä kuussa kalat ja ravut. Jousimies kokee parhaat orgasminsa lusikka-asennossa tammikuun 14, 23 ja 25 päivä.


Kauris 22.12–19.1

Hekumaindeksi: ♥♥

Kauris on tammikuussa seksuaalisesti rajoittunut. Koska kauriilla on kädet täynnä hommia tässä kuussa, ei tälle tähtimerkille joulahda mieleen innostua petipuuhista sen koommin. Kauriille ei kuitenkaan heru muilta tähtimerkin edustajilta säälipisteitä, ja tässä kuussa kauris kärsii niukkuudesta seksin suhteen. Koska aika ei riitä kaikkeen, kauris priorisoi muut asiat seksuaalisen hyvinvointinsa edelle. Kauris kiihottuu huonosti, mutta parhaat päivät rakasteluun ovat 4, 16 ja 18 päivä.


Vesimies 20.1–19.2

Hekumaindeksi: ♥♥

Vesimies kokee tammikuussa erityistä tarvetta rauhoittumiseen. Vesimiehen seksihalut ovat aikalailla tipotiessään, eikä edes leijonan, härän tai oinaan halukkuus saa vesimiestä syttymään tässä kuussa. Vesimies on oman arvonsa tunteva ja tietää, että hyvää kannattaa odottaa. Tämän vuoksi vesimies ei pakota itseään olemaan yhtään sen aktiivisempi seksuaalisesti, kuin minkä näkee tulevan luonnollisesti. Vesimies onkin varsin turvallisilla vesillä turvautuessaan seksileluihin sekä ottavan osapuolen suuseksiin. Vesimiehen parhaat päivät aktin saralla ovat tammikuun 6, 26 ja 31 päivä.


Kalat 20.2–20.3

Hekumaindeksi: ♥

Kalat ovat rietastelleet joulukuussa tai antaa toisten ymmärtää liikoja. Kalat saattavatkin tuntea myös syyllisyyttä ja ahdistusta joulukuun kiimastaaan ja pelkäävät tammikuussa karmaa. Eristäytyneet kalat voivatkin vaikuttaa kylmänoloisilta, sillä he vetäytyvät mieluiten omiin oloihinsa. Tämän tähtimerkin seksuaaliset mielihalut vapautuvat uudestaan vasta kuun puolenvälin jälkeen. Erityisesti naaraskala elää pidättäytyneessä tilassa, jopa selibaatissa, tähän saakka. Kalojen kiimaisimmat päivät ovat tammikuun 2, 17 ja 24 päivä.


Mitä tammikuun horoskooppi lupaa sinun tähtimerkillesi seksuaalisuuden suhteen? Onko luvassa hekumallisia hetkiä vai ottavatko estot vallan? Jaa kanssamme alla kommenteissa!