Joulukuu on skorpionille, neitsyelle ja kaloille otollista aikaa petipuuhien saralla, kun oinas ja leijona taas tarvitsevat entistä enemmän sisua ja energiaa selvitäkseen synkästä talvesta.

Joulukuun 2015 horoskooppiennusteet ovat nyt julki. Tämän kuukauden horoskoopin aiheeksi valikoitui seksi. Nyt jaamme näkemyksemme ja uskomuksemme siitä, minkälaiselta loppuvuosi oikein näyttää seksuaalisen käyttäytymisen ja petipuuhien suhteen eri tähtimerkkien saralla. Oletko valmis kuulemaan, mitä tuleman pitää rakastelun ja hekuman suhteen?

Tällaiselta joulukuu näyttää eri tähtimerkkien osalta:

Oinas 21.3–20.4

Hekumaindeksi: ♥

Oinas on kovin väsynyt, ja kaamos alkaa todellakin näkyä tässä tähtimerkissä. Onneksi kaikkea toivoa ei ole vielä menetetty. Tämän tähtimerkin onkin siis uupumuksen ja joulukiireiden keskellä muistettava panostaa myös itseensä ja omaan seksuaaliseen hyvinvointiinsa. Oinas tyydyttyy parhaiten takaapäin joulukuun 2, 8 ja 14 päivä.


Härkä 21.4–20.5

Hekumaindeksi: ♥♥

Härkä harmittelee huonoa onneaan, mutta aivan turhaan; hekumalliselle härälle kun ottajia löytyisi vaikka millä mitalla ja miten usein. Ehkäpä ongelmana onkin se, että härkä haluaa kranttuilla joulukuussa. Seksuaalisen nautintonsa maksimoidakseen, härän kannattaakin höllätä tässä kuussa hieman pipoa. Härän parhaat päivät lempimiseen ovat koira-asennossa joulukuun 5, 17 ja 21 päivä.


Kaksonen 21.5–21.6

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Kaksoselle maistuu tavanomainen ja tylsäkin seksi, kunhan sitä vain on riittävästi. Kaksonen onkin joulukuussa tyytyyväinen pieneen, sillä tämä tähtimerkki ei liiemmin joulukuussa piittaa eksotiikasta seksin suhteen. Lähetyssaarnaaja riittää täydellisesti tyydyttämään kaksosen seksuaaliset tarpeet. Kaksonen nauttii seksistä parhaiten joulukuun 16, 20 ja 25 päivä.


Rapu 22.6–22.7

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Ravulla on mielihaluja joulukuussa enemmän kuin muilla tähtimerkeillä. Innokkuudestaan huolimatta ravulla ei aina natsaa, eivätkä halut kohtaa välttämättä samanaikaisesti eri tähtimerkkien edustajien kanssa. Ravun kannattaakin pitäytyä muiden rapujen seurassa, mikäli mielii saavansa seksiseuraa. Rapu ratsastaa parhaiten joulukuun 4, 10 ja 21 päivä.


Leijona 23.7–22.8

Hekumaindeksi: ♥♥

Leijona on joulukuussa pidättyväinen. Leijona pihtaa ja panttaa. Tämä voi olla melkoinen pattitilanne suhteessa kuin suhteessa. Leijonalle parhain vinkki onkin keskittyä itsetyydytykseen, sen sijaan, että yrittäisi väkisin saada itsensä seksituulelle muiden kanssa. Leijonan otollisimmat ajankohdat seksuaalisuuden suhteen ovat joulukuun 3, 12 ja 29 päivä.


Neitsyt 23.8–22.9

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Neitsyt kokee joulukuussa rakkauden roihuavan liekin. Neitsyt kokee tässä kuussa todella intohimoisia hetkiä ja osaa heittäytyä täysin nautintojensa vietäväksi. Koska neitsyt osaa irrottautua arjesta ja stressistä joulukuussa erityisen hyvin, ja siten rentoutua seksin aikana, tämä tähtimerkki kokee myös elämänsä parhaita orgasmeja joulukuussa. Neitsyt on kuumimmillaan joulukuun 7, 19 ja 23 päivä.


Vaaka 23.9–22.10

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Vaaka kaipaa tasapainoa elämäänsä, mikä heijastuu siinä, että vaaka hakee joulukuussa turvaa seksistä. Vaaka on läheisyydenkipeä ja haluaa joululahjaksi vain rakkaudentäyteistä, autuasta onnea ja yhteistä aikaa. Parhaiten vaaka löytää kaipaamansa emotionaalisuuden ja intimiteetin joulukuun 6, 9 ja 30 päivä.


Skorpioni 23.10–22.11

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Skorpioni on liekeissä joulukuussa. Tämän tähtimerkin tunteet käyvät yhtä kuumina kuin joulusauna. Jos skorpionilta yrittää kieltää seksivietit tässä kuussa, saa todennäköisesti tuta itse. Skorpioni kaipaa tulikuumia suudelmia ja intohimoisia seksisessioita, joissa mielikuvitukselle jää tilaa. Skorpionin onnenpäivät seksin suhteen ovat joulukuun 11, 14 ja 24 päivä.


Jousimies 23.11–22.12

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Vaikka jousimies näkee tässä kuussa mahdollisuuksia siellä missä muut eivät, jousimiehelle tulevat myös pettymykset varsin tutuiksi. Tämän tähtimerkin seksuaalinen viehätysvoima heitteleekin melkoisesti joulukuussa. Jousimies kuitenkin syttyy aina uudestaan kerta toisensa jälkeen, erityisesti 69-asennon euforian myötä. Jousimiestä onnistaa seksin suhteen parhaiten joulukuun 3, 13 ja 28 päivä.


Kauris 22.12–19.1

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Kauris haluaa kokeilla uusia asioita seksin suhteen joulukuussa. Kauris on valmis etsimään mielihyvää erikoisinkin ja itseään haastavin keinoin. Varsinkin tantraseksi voi saada tämän tähtimerkin ekstaasin partaalle. Kauris on seksuaalisesti aktiivinen joulukuun 22, 23 ja 24 päivä.


Vesimies 20.1–19.2

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Vesimies nautiskelee ja voi seksuaalisesti hyvin. Vesimiehellä onkin joulukuussa erityisen terve asennoituminen seksiin. Vesimies kokee olevansa tyytyväinen ja onnellinen seksin saralla, eikä hän kaipaa tai tarvitse ulkopuolisten hyväksyntää tai kehuja. Vesimies tietää itsekin, että seksipuoli pelittää, eikä asiasta tarvitse sen enempää keskustella tai kerskailla. Vesimiehen onnenpäivät aktin saralla ovat joulukuun 1, 16 ja 22 päivä.


Kalat 20.2–20.3

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Kala on leikkisällä tuulella tässä kuussa. Kalalla käy myös mieletön tuuri parisuhteiden intiimiyden ja erityisesti seksin saralla. Tämä johtuu siitä, että joulukuussa kala tuntee olevansa sinut itsensä kanssa. Itseluottamus onkin nyt kalan valttikortteja, mitä petipuuhiin tulee. Kala on parhaimmillaan lusikka-asennossa joulukuun 11, 18 ja 27 päivä.


Lupaako sinun horoskooppisi kipinöitä ja roihuavaa rakkautta vai oletko joulukuussa kylmä kuin pakastin? Jaa kanssamme alla kommenteissa!