Huhtikuussa seksihuuma valloittaa ainakin härän, ravun ja jousimiehen.

Huhtikuun 2016 horoskooppiennusteet ovat julki. Nyt voit lukea ennustukset siitä, minkälaiselta tuleva kuukausi näyttää seksiseikkailuiden ja petipuuhien suhteen eri tähtimerkkien osalta. Oletko valmis kuulemaan, minkälaisia hetkiä sinulle on luvassa hekuman suhteen?

Tällaiselta huhtikuu näyttää eri tähtimerkkien osalta:

Oinas 21.3–20.4

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Oinaan seksihalut hiipuvat huhtikuussa hieman, sillä stressi- ja työkiireet painavat päälle. Oinas viihtyy parhaiten omissa oloissaan, mutta saattaa – erityisesti kuun puolenvälin jälkeen – innostua uudestaan petipuuhista. Jotta energiat riittäisivät koko kuukauden ajan, oinaan rakkauden liekki palaa hiljaisena huhtikuussa. Oinaalle parasta seksiseuraa ovatkin tässä kussa maltilliset muut tähtimerkit, kuten kaksonen tai kauris. Oinaan onnenpäivät seksin saralla ovat huhtikuun 1, 9 ja 23 päivä.


Härkä 21.4–20.5

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Härkä himoitsee vierasta lihaa huhtikuussa. Härälle maistuisikin kunnon seksisessiot toisen tähtimerkin edustajan kanssa, ja härkä on valmis menemään pitkällekin toteuttaakseen himonsa ja unelmansa. Tämä tähtimerkin edustaja intoutuu tässä kuussa erityisesti takaapäin ajosta ja esileikeistä. Voiman käyttökin on sallittua, kunhan turvasanat ovat käytössä. Härän himot ovat erityisesti kohdillaan huhtikuun 11, 17 ja 27 päivä.


Kaksonen 21.5–21.6

Hekumaindeksi: ♥♥

Kaksonen ei tässä kuussa liiemmin ympärilleen katsele, eikä seksiseuraa kaipaile. Kaksonen viettää nyt laatuaikaa harrastustensa ja lähimmäistensä parissa aivan toisenlaisella tavalla. Kaksonen priorioisoi nyt tasapainon ja henkisen kasvun seksuaalisten halujen edelle. Esimerkiksi meditaatio tai jooga voi olla kaksoselle tässä kuussa seksiä parempi vaihtoehto oman itsensä löytämiseen. Kaksosen pään saa kuitenkin otollisimmin pyörälle huhtikuun 10, 16 ja 24 päivä.


Rapu 22.6–22.7

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Ravun pöksyissä vilisee huhtikuussa. Alapäässä alkaa kihelmöidä jo heti maaliskuun pyörähdettyä huhtikuun puolelle, eikä loppua seksuaalisessa aktiivisuudessa ja hurmassa näy. Rapu on sängyssä rohkea ja voimakastahtoinen. Ehkäpä rapu haluaa kontrolloida nyt seksin avulla elämäänsä? Tämän tähtimerkin kanssa seksisessioihin ryhtyessään, on vastapuolen syytä olla valmis toimimaan ravun toiveiden ja tahdon mukaisesti. Tässä kuussa ravun lempipäiviä lempimiseen ovat huhtikuun 8, 12 ja 21 päivä.


Leijona 23.7–22.8

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Leijonan seksivietti on varsin voimallinen, mutta siinä saattaa olla pelkän tyydyttymisen sijaan tausta-ajatuksia. Liekö leijona valmis perustamaan perhettä? Käyttääkö leijona seksiä voima-aseena parisuhteessa? Tässä kuussa näyttää siltä, että leijona viettää mieluusti aikaa peittojen alla puuhastellen, kunhan on varma siitä, mihin seksillä pyritään. Päämäärät ovat nyt tälle tähtimerkille tärkeämpiä, kuin satunnainen, huvitteluun tähtäävä seksi. Leijonalle nautinnollista seksi on huhtikuun 7, 12 ja 28 päivä.


Neitsyt 23.8–22.9

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Neitsyen huhtikuu alkaa seksin osalta tavanomaista hiljaisemmin ja varsin kuivissa merkeissä. Jos neitsyt haluaa kosteutta elämäänsä, on parempi tyytyä baaritiskin antimiin kuin seksin saloihin. Toivoa on kuitenkin näkyvissä seksuaalisen heräämisen suhteen, varsinkin huhtikuun loppupuolta kohden. Neitsyt kohtaakin matkallaan yllättävän ystävän tai salaperäisen tuttavan, joka viettelee neitsyen pauloihinsa. Ja viaton neitsyt lankeaa hänen eteensä. Neitsyt kokee rakkauden voiman ja intohimon huuman parhaiten huhtikuun 2, 19 ja 23 päivä.


Vaaka 23.9–22.10

Hekumaindeksi: ♥♥

Vaaka harjoittaa itsetutkiskelua ja pohtii seksin syvintä olemusta huhtikuussa. Seksioppaat ja -ohjenuoret saattavakin olla nyt ahkerasti kulutettua tavaraa. Vaaka haluaa ymmärtää intiimiyden, tunteiden ja vastavuoroisen antamisen periaatteet sekä tulla ymmärretyksi herkkänä, seksuaalisena olentona. Ehkäpä vaaka on tullut juuri jätetyksi? Tai sitten vaaka heijastaa aikuistumisen haasteet parisuhteensa ja seksielämäänsä? Vaaka antautuu seksin vietäväksi parhaiten huhtikuun 6, 15 ja 25 päivä.


Skorpioni 23.10–22.11

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Skorpionin seksiseura kelpaa monelle, eikä tämän tähtimerkin seurassa himmailla seksin suhteen. Skorpioni osoittaa jälleen tässä kuussa olevansa viriili ja haluttua petiseuraa. Jokin kuitenkin harmittaa skorpionia tässä kuussa, eikä seksi ole täysin estotonta ja vapautunutta. Onko syynä kenties rahahuolet? Tämän vuoksi skorpionilta jää kokematta ja elämättä monet kutkuttavan hekumalliset hetket. Skorpionin kuumat päivät ovat huhtikuun 3, 22 ja 30 päivä.


Jousimies 23.11–22.12

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Jousimies on ylpeä ja oman arvonsa tunteva seksikumppani, jolle kelpaavat vain harvat ja valitut – varsinkin tässä kuussa. Jousimiehen kitsastelu ei kuitenkaan rajaa tämän tähtimerkin sänkyyn halajavien määrää, vaan jousimiehellä on tässä kuussa todellakin varaa valita kenen kanssa ryhtyy vaakamamboon. Myös varatut jousimiehet kokevat tässä kuussa rakkauden intohimoisen palon voimakkaana. Jousimiehen parhaat päivät kiihoittumiseen ovat huhtikuun 5, 13 ja 18 päivä.


Kauris 22.12–19.1

Hekumaindeksi: ♥♥

Sinkku-kauriin seksielämä on aktiivista, mutta ilman tunnesiteitä tai sen suurempia johtopäätöksiä. Kauris kirmaa sängystä toiseen hullun lailla, eikä jätä mitään arvailuiden varaan. Estoton kauris ei kuitenkaan nauti seksistä, koska se menee jo enemmän suorittamisen puolelle. Parisuhteessa kauris saa sen sijaan seksiä huhtikuussa niukasti, mikä aiheuttaa tyytymättömyyttä. Kauriin onnekkaimmat päivät aktille ovat huhtikuun 9, 12, 20 päivä.


Vesimies 20.1–19.2

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Vesimies viettää mukavaa seksielämää, joskaan mitään sen tähdellisempää ei ole tälle tähtimerkille odotettavissa. Vesimiehen aura houkuttelee luokseen monipuolisesti erilaisia potentiaalisia seksikumppaneita. Sinkku-vesimiehillä onkin tässä kuussa erityisen paljon kysyntää ja vientiä. Koska rauta on kuuma, sitä kannattaa takoa; eikä vesimies jätä tilaisuutta hyödyntämättä. Vesimiehen seksuaalinen latautuminen on maksimaalista huhtikuun 2, 14 ja 26 päivä.


Kalat 20.2–20.3

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Kaloilla riittää virtaa, vaikka muille jakaa, mutta valitettavasti kalojen seksihalut eivät aina kohtaa silloin kuin olisi tarve – varsinkaan muiden tähtimerkkien edustajien kanssa. Kalojen kiima-aika alkaa kuitenkin jo heti kuun alkupuolelta ja jatkuu tasaisena ja vahvana läpi kuun. Kaloilla on myös tässä kuussa erityisen paljon malttia seksiseuran suhteen, joten ”sen täydellisen” hetken odotteleminenkaan ei tunnu olevan ongelma. Parhaat orgasminsa kala kokee huhtikuun 4, 18 ja 22 päivä.


Mitä sinun horoskooppisi lupaa huhtikuulle? Tunnistatko itsesi kuvauksista? Jaa kanssamme alla kommenteissa!