Halkaise sitruuna ja hiero sitä kainaloosi – tämä niksi säästää valtavasti rahaa ja aikaa

Keho voi erittää kiusallisen paljon hikeä – erityisesti kesäisin. 

Kauppojen hyllyt notkuvat erilaisia deodorantteja, joista oikean tuotteen valitseminen voi olla vaikeaa. Kauneusalan yritykset tietävät heikkoutesi ja tarjoavat tämän vuoksi suuren määrän erilaisia tuotteita, jotka lupaavat suorastaan yliluonnollisia tuloksia. 

Osa deodoranteista sisältää kemikaaleja jotka voivat vahingoittaa ihoa tai aiheuttaa allergisia reaktioita, unohtamatta vaatteisiin jääviä värjäymiä ja jälkiä.

Hien erittyminen on ihmisen terveyden kannalta elintärkeää. Hiki sisältää kuona-aineita, joista keho haluaa eroon – hien tärkein tehtävä on kuitenkin avustaa lämmönsäätelyssä.

Normaali ihminen erittää hikeä 0,5-1 litraa vuorokaudessa, mutta kuumina ja helteisinä päivinä hikeä voi erittyä jopa 2 litraa. Tämän vuoksi veden juominen on myös tärkeää. Tiesitkö, että kehossasi on yhteensä yli 2 miljoonaa hikirauhasta?

Hikoiletko poikkeuksellisen paljon?

Hikoilu on siis tärkeä ja luonnollinen asia. Mutta on tiettyjä tapauksia, joissa hien eritys on liian voimakasta. Liikahikoiluksi eli hyperhidroosiksi kutsutussa vaivassa hikirauhaset toimivat liian aktiivisesti, jonka vuoksi hikeä erittyy liian paljon. Tila ei ole sinänsä vakava terveydelle, vaikka se voi aiheuttaa kiusaa erityisesti sosiaalisissa tilanteissa.

Ihmisen ruumiinosista kainalot hikoilevat eniten. Tämän ongelman ratkaisemiksi on olemassa yksi tehokas keino, joka on myös luonnollinen. Jatka lukemista, jos kiinnostuit…

Wikipedia Commons

Salainen raaka-aine? Sitruuna.

Leikkaa sitruuna puoliksi ja hiero puolikkaita kainaloihisi. Sitruunat sisältävät sitruunahappoa, joka taistelee pahaa hajua ja hien aiheuttamia tahroja vastaan.

Ollaan rehellisiä, niksi on lähes ilmainen ja todella tehokas!

On tärkeää muistaa käyttää kumpaankin kainaloon eri puolikkaita, jotta mikrobit eivät leviä. Sitruuna auttaa myös vaalentamaan kainaloiden aluetta, joka saattaa ajan kuluessa tummua.

En keksi syitä, miksi en kokeilisi tätä niksiä. Se on lähes ilmainen, ei sisällä kemikaaleja ja on täysin luonnollinen.

Jaa uutinen Facebookissa, jos ajattelit kokeilla tätä. 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.