Kesä koittaa parin kuukauden päästä, joten on sopiva aika tutustua kesän uima-asutrendeihin.

Kesä tekee hiljalleen tuloaan ja rantakelit lähestyvät, mutta mitä laittaa ylleen, kun lähtee ulos palvomaan aurinkoa ja virkistymään luonnonvesissä? Pure Wow nosti esiin seitsemän tämän kesän parasta uima-asutrendiä ja alta voitkin lukea, minkälaiset uima-asutyylit ovat tänä vuonna erittäin suosittuja ja trendikkäitä.

Eläinkuosi

Safarin eläimistä inspiraationsa saaneet villit eläinkuosit ovat olleet trendikkäitä vaatetuksessa muutenkin ja ne näkyvät myös uima-asujen puolella. Leopardia, seepraa ja kirahvia ynnä muuta – näissä kuoseissa riittää valinnanvaraa!

Vyöt

Salainen agentti 007 ja tohtori No -elokuvassa Ursula Andressin yllä nähtiin yksi ikonisimmista ja tunnetuimmista bikineistä: valkoiset bikinit, joiden alaosassa oli vyö. Pure Wow’n mukaan tänä kesänä vyölliset uima-asut ovat iso juttu ja jokainen voi vyöllisen uima-asunsa avulla kanavoida sisäistä Bond-tyttöään. Vyö kiinnittää huomion niin bikineissä kuin kokouikkarissa ja luo vaikutelman kapeammasta vyötäröstä.

Puuttuvat palaset

Cutout-uima-asuja on näkynyt jo useampana vuonna, mutta tällä kertaa ihoa paljastavat aukot ovat hienovaraisempia. Esimerkiksi kyljen kohdalla voi olla pari pientä kolmionmuotoista kohtaa, jotka paljastavat ihoa.

Keltainen

Pure Wow’n mukaan tämän kesän väri on keltainen, jota tulee näkymään paljon veden äärellä niin uima-altailla kuin hiekkarannoilla. Keltainen on vallalla kaikissa sen erilaisissa sävyissä. Tämä väri korostaa pientä rusketuksen häivääkin ja saa iholle terveen, auringon päivettämältä näyttävän hehkun.

Rypytetty kangas

Joustava tyyli peittää vartalon muhkuroita, jos haluat saada ne piiloon. Rypytetty kangas antaa uima-asulle myös nostalgista fiilistä ilman, että se on täysin vintagea.

Solmut ja kietaisumainen ilme

Yksi isoimmista kesän uima-asutrendeistä on uikkareiden kietaisumainen ilme, jonka viimeistelee solmut. Solmuja voi olla niin rintakehän kohdalla kuin kyljellä. Solmu antaa tyylille ripauksen feminiinisyyttä niin, ettei se tunnu liian sievistelevältä.

Kestävyys

Pure Wow’n mukaan tämä on kaikista mullistavin trendi uima-asujen kohdalla tällä hetkellä. Kuten ihonhoidossa, farkuissa ja muissa vaatteissa, myös uima-asubrändit keskittyvät käyttämään ympäristöystävällisiä kankaita ja valmistusprosesseja yhä enemmän. Uima-asusi siis voi sekä näyttää hyvältä että tehdä hyvää.

Katso lisää esimerkkejä näistä uima-asutrendeistä täällä.

Lähde: Pure Wow